3 najbolje aplikacije za slušanje podkasta

3 najbolje aplikacije za slušanje podkasta

Podkasti su već izvesno vreme pravi hit u svetu. Pokazali su se kao sjajan način zabave, “upijanja” novih informacija i učenja o zanimljivim stvarima. I iOS i Android uređaji imaju bezbroj visoko ocenjenih aplikacija za slušanje podkasta, a mi ćemo se pozabaviti samo onim najboljim i najpopularnijim. 

Spotify kao aplikacija za slušanje podkasta?

Sigurno se to pitate. I pitanje je na mestu. Spotify, pored toga što je jedna od najrasprostranjenijih aplikacija za strimovanje muzike, istovremeno ima posebnu sekciju za podkaste. U pretrazi možete da potražite konkretan podkast, pretplatite se na isti i čak preuzete epizode kako biste ih slušali kada niste prikačeni na Wi-Fi.

Ova aplikacija za podkaste sadrži pregršt tema: od edukativnih, preko komičarskih, do podkasta koji se bave samopomoći. Mnoge poznate ličnosti, poput Džoa Rogana, stvaraju i postavljaju svoje podkaste na ovoj platformi. Jedina mana jeste odsustvo notifikacija kada izađe nova epizoda. Uprkos tome, Spotify je jedna od najboljih aplikacija za slušanje podkasta, prvenstveno zahvaljujući ogromnoj bazi.

Apple Podcasts – samo za iOS uređaje

Ova besplatna podkast aplikacija je samo za iOS uređaja i kao takva već dolazi na svim iPhoneovima, iPadovima i Apple satovima. Nalik Spotifyju, Apple Podcasts nudi emisije svih žanrova koje možete da slušate i online i offline. 

Sa više od 750.000 podkasta, koji su dostupni za besplatno preuzimanje, ova Appleova aplikacija za slušanje podkasta je dobra solucija za one koji ne žele da potroše nijedan dinar. Kada se pretplatite na podkast, dobićete obaveštenje kad god nova epizoda bude objavljenja, tako da nema nikakve šanse da propustite taze izdanje svoje omiljene emisije.

Google Podcasts – Android pandan

Namenjana isključivo za Android uređaje, Google Podcasts aplikacija je, zapravo, odgovor na ljutitog rivala i Apple Podcasts. Poput drugih aplikacija za slušanje podkasta, i ovde možete da pretražujete emisije po žanrovima i temama, te da se pretplatite na iste. 

Takođe, Google će vam preporučiti slične podkaste za slušanje na osnovu već preslušanih, pa pronalazak novog sadržaja nikada nije bio lakši. Po ugledu na prethodne podkast aplikacije, dostupno je praćenje epizoda i online i offline.

Za sve vaše muke sa pametnim telefonom ili tabletom, tu je ProMobi servis, koji je ovlašćen za servisiranje Samsung, Huawei, Honor, Lenovo, Motorola, Asus i iPhone telefona, ali i za sve druge Apple uređaje.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit