4 telefona koja s nestrpljenjem očekujemo u 2021. godini

Savitljivi ekrani, podrška za 5G mrežu, kamere neverovatnih mogućnosti… Mobilni telefoni u svakoj iteraciji donose novitete i poboljšanja, a ovaj manir se neće promeniti ni u 2021. godini. Zato s nestrpljenjem očekujemo sledeća 4 telefona:

 

Samsung Galaxy S21

 

Linija Galaxy S21 telefona zasigurno su najočekivaniji Android telefoni u novoj godini.

Očekuje se da će imati top performanske i ispod haube kriti Snapdragon 888 čipset (u SAD-u) ili Ekinos 2100 (na većini drugih mesta) – koji će, sasvim sigurno, biti među najmoćnijim čipsetima na tržištu.

Najuzbudljivija nadogradnja ove linije telefona ipak bi možda mogla biti podrška za S Pen olovku na Samsung Galaki S21 Ultra uređaju. Takođe, ovi uređaji bi trebalo da korisnicima donesu i dodatna poboljšanja na polju kamera, a govori se i o opciji 10x optičkog zumiranja.

 

Apple iPhone 13

 

Nova generacija iPhona bi kao najveću prednost u odnosu na ranije modele, mogla imati ekrane sa velikom brzinom osvežavanja, mogućnost nadogradnje do 1 TB prostora za skladištenje, ugrađenim skenerima otiska prsta i manji „zub“ na vrhu ekrana.

Ono što je, u ovom trenutku, velika nepoznanica jesta da li će iPhone 12 mini u 2021. godini dobiti svog naslednika ili ne. Odgovor će u najvećoj meri zavisiti od tržišta koje treba da pokaže koliko je interesovanje za mobilne telefone manjih dimenzija.

 

Samsung Z Fold 3

 

Telefoni koji imaju savitljive ekrane definitivno predstavljaju nešto što će postati trend u budućnosti, a Z Fold 3 će biti nešto najbliže što ćemo ovoj budućnosti prići ove godine.

Pored velikog sklopivog ekrana, glavne glasine o Samsung Galaxy Z Fold 3 uređaju za sada sugerišu da će možda podržavati S Pen i RGB svetlosnu traku na šarki. Dakle, mnogo je nepoznanica koje će nam ovaj telefon uskoro otkriti.

 

Nokia 10

 

Dugo se čekalo na Nokia 10 mobilni telefon. Toliko da je ovaj uređaj u međuvremenu promenio nekoliko imena: prvobitno se mislilo da će biti lansiran pod nazivom Nokia 9.1, ali kako je vreme prolazilo to se promenilo u Nokia 9.2, 9.3 i sada Nokia 10.

Hoće li 2021. biti godina kada će ovaj telefon ugledati tržište?

Ostaje da se vidi, pogotovo jer još uvek zapravo ne znamo puno o njemu izuzev da bi trebalo da predstavlja premium uređaj.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit