4 telefona sa odličnim trajanjem baterije

Trajanje baterije mobilnog telefona jedna je od veoma važnih stavki prilikom odabira uređaja. Na kraju krajeva, ko još želi da mu baterija “iscuri” baš onda kada mu je najpotrebnija.

Uobičajeno, baterija je u stanju da napaja telefon tokom celog radnog dana – naravno uz umereno korišćenje. Međutim, ima i onih uređaja koje baterija služi malo bolje. A malo bolje, u određenim slučajevima, zna puno da znači. Zato pogledajte nekoliko telefona sa odličnim trajanjem baterije.

Izdržljivost baterije testirana je kontinuiranim puštanjem videa na uređajima u Airplane modu.

Apple IPhone XR

IPhone XR pokazao je odlične rezultate postižući vreme od 19 sati i 53 minuta. Kada se uzme u obzir da ovaj uređaj poseduje odlične karakteristike na svim poljima, veliki svetao ekran, Face ID, odličnu kameru i mogućnost bežičnog punjenja… može se slobodno reći da se niko neće pokajati ako ga izabere.

Samsung Galaxy Note 9

Note 9 je postigao nešto slabije rezultate od svog prethodnik. Ipak, njegovih 19 sati i 20 minuta nikako nisu zanemarljivi. Predivan veliki ekran, S Pen i sve mogućnosti koje donosi, čine Note 9 odličnim izborom za svakoga.

Huawei Mate 20 Pro

U pitanju je uređaj koji važi za jedan od najinovativnijih na tržištu. Uz svu novu tehnologiju koju donosi svom vlasniku, Mate 20 Pro je izdržao 18 sati na testiranju. Sve u svemu, radi se o uređaju koji vas neće ostaviti na cedilu.

BlackBerry Key2

Iako brend BlackBerry nije na vrhu popularnosti koju je nekada imao, daleko od toga da više ne proizvodi dobre uređaje. Key2, sa svojom QWERTY tastaturom na testu je izdržao 18 sati pokazujući da može držati korak sa konkurencijom.

 

Kako prolazi vreme, baterije na mobilnim telefonima prolaze kroz sve veći broj ciklusa što dovodi do opadanja njihovog kapaciteta. Ukoliko vaš stari telefon više ne postiže minutažu koju je nekada imao, vreme je da razmislite o tome da ga počastite novom baterijom u ProMobi servisu mobilnih telefona.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit