5 načina da brže napunite mobilni telefon

Mobilni telefon nam se obično isprazni u situacijama kada nam je najpotrebniji, a onda treba čekati i čekati uz utičnicu. Međutim, postoji 5 načina na koje je moguće skratiti ovo vreme i brže napuniti mobilni telefon.

 

Zaboravite punjenje preko računara

Može vam se učiniti da je odlična ideja prikačiti telefon preko USB kabla za računar kako bi se punio dok vi radite. Međutim, problem je u tome što je punjenje telefona na ovaj način znatno sporije nego li kada ga uključite u struju.

Razlog je to što računari mogu da isporuče samo između 1 i 2,1 ampera električne energije, a to je mnogo manje od onoga što se dobija kada se uređaj priključi u šteker preko punjača.

 

Isključite telefon

Kada koristite svoj mobilni telefon dok se puni, trošite struju i na taj način zapravo usporavate brzinu punjenja.

Ako isključite mobilni telefon i dopustite mu da se puni na miru, primetićete ogromnu razliku u brzini kojom vaša baterija dolazi do 100%.

 

Uključite režim rada u avionu

Ako niste u mogućnosti da isključite isključite mobilni telefon, prebacite ga u režim rada u avionu. To će vam omogućiti da sve promene koje unesete u aplikacije, poput e -pošte ili društvenih mreža, budu ažurirane čim se ponovo povežete na mrežu.

U isto vreme sam uređaj će trošiti manje energije i, samim tim, se puniti brže.

 

Koristite brzi punjač

Postoje kablovi za punjenje telefona koji stvari ubrzavaju. To su tako zvani brzi punjači i proizvode ih različiti brendovi, kako za iOS tako i za Android uređaje.

Ovakvi punjači su se pokazali odličnim i u stanju su da za veoma kratko vreme, obično u roku od 30 minuta, vaš telefon vrate u život.

 

Iskoristite eksternu bateriju

Ako želite da se telefon možete napuniti čak i kada ste u pokretu eksterne baterije su pravo rešenje za vas. Ovakve baterije dolaze u različitim oblicima i kapacitetima a, iako nisu u stanju da ekspresno napune telefon, omogućavaju vam da u svakom trenutku imate operativan uređaj bez potrebe da negde sedite i čekate da se napuni.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit