5 najboljih aplikacija za vlasnike kućnih ljubimaca

5 najboljih aplikacija za vlasnike kućnih ljubimaca

Nije lako biti vlasnik kućnog ljubimca. Morate da ga hranite, negujete, volite, te da se igrate sa njim i vodite kod veterinara uprkos žustrom protivljenju samog ljubimca. Srećom, postoji hrpa korisnih aplikacija koje možete da preuzmete za Apple i Android uređaje, koje vam na kraju dana mogu olakšati život.

MyPet Reminders

Život je isuviše komplikovan, tako da nema potrebe da se sramite što se oslanjate na tehnologiju kako biste se setili svih obaveza prema kućnom ljubimcu. Sa ovom besplatnom aplikacijom i za Android i za iOS uređaje, bez obzira koliko vam je dan zauzet, podsetnici će vam skrenuti pažnju na vakcinaciju, čišćenje mace ili kuce od parazita, te davanja eventualne terapije.

PetDiabetes

Prema izvesnim studijama, svaki 300. pas i svaka 230. mačka tokom života obole od dijabetesa. Ako je vašem kućnom ljubimcu dijagnostikovan dijabetes, onda jedino što možete jeste da beležite sve kako biste imali uvid o promenama njegovog stanja. Ova aplikacija, koja je besplatna i za iPhone i Android telefone, vodiće evidenciju o svim unosima koji se tiču zdravlja kuce ili mace.

Dog Scanner

Uz pomoć iOS ili Android uređaja i ove fraj aplikacije, možete u svega nekoliko sekundi da dokučite bilo koju rasu psa. Bilo da želite da otkrijete koje je rase vaš saputnik ili želite da pogodite rasu koleginog psa, možete da koristite ovu aplikaciju i dičite se novostečenim znanjem.

Cat Scanner

Da li ste se ikada zapitali koje je rase vaša maca ili možda ste želeli da saznate koje je rase komšijina? Android i iOS aplikacija, koja je uzgred besplatna, identifikovaće to za svega nekoliko sekundi.

Whistle

Drži psa na oku dok ste napolju ume da bude zaguljeno. Ova besplatna aplikacija, bilo da imate iPhone ili Android telefon, omogućava vam da pratite kucino kretanje sa GPS uređajem ugrađenim u njegovu ogrlicu. Ovako nikada više ne morate da brinete o nestanku kompanjona.

Ukoliko vaš Android ili Apple “odbija poslušnost”, onda je ProMobi servis pravo mesto za vas. ProMobi je ovlašćeni servis za iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Motorola, Nokia, Lenovo i Asus telefone, te Apple računare, kao i Samsung, Apple, eStar i Lenovo tablete.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit