5 najboljih igara za Android u 2019. godini

Igre za Android

Na Google Play Store-u postoji obilje igrica pa je postao pravi izazov zaključiti koja je vredna vašeg vremena. Zato smo sastavili listu nekih od najboljih igara za Android telefone koje će vam doneti sate i sate dobre zabave.

 

Shadowgun Legends

Volite pucačine sa mešavinom RPG-a? Ovo je Android igrica za vas. Neonsko centralno okupljalište vrivi od aktivnosti, barova, prodavnica, kazina i plejade šućmurastih likova koji su spremni da vam zadaju misiju na kojoj ćete skupljati opremu.

Borbe su frenetične i možete se udružiti sa drugim igračima kako bi obavili zadatak ili se okušati u solo akciji u nekoj od arena.

 

Real Racing 3

Ako vam je benzin u krvi i prija vam brzina, ne tražite dalje. Real Racing donosi prave staze sa svih krajeva sveta i nepregledni niz trka i optimizacije super automobile.

Igricu odlikuje odlična grafika i sjajan osećaj koji igrač ima upravljajući svojim vozilom.

 

PUBG Mobile

Spustite se padobranom na Erangel ostrvo, zgrabite sve što možete i ožežite svom snagom po protivnicima. U ovoj igrici se borite sa 99 drugih igrača koji imaju isti cilj kao i vi, a pobednik može biti samo jedan.

Biće vam potrebno malo vremena da se priviknete na kontrole i postoji samo jedna mapa u igrici, ali će vas satima držati prikovanim za telefon.

 

Fortnite

Najpopularnija igrica na svetu dostupna je i na Androidu, ali je ne možete skinuti sa Goole Playa. Da bi ste to uradili moraćete otići na sajt Epic Gamesa.

Za one koji ne znaju, Fortnite je mešavina borbe i strategije koje su upakovane u sjajnu grafiku. Igra zahteva da savladate pravljenje različitih struktura kako bi ste mogli da se borite protiv najboljih igrača, ali čak i ako to ne uradite, biće vam veoma zabavno u Fortnite svetu.

 

Second Galaxy

U ovoj igrici imate pred sobom hiljade galaksija koje možete istraživati. Svaka od njih u sebi ima tamnu materiju, planete, zvezde i druga iznenađenja koja je potrebno da obiđete u svom svemirskom brodu, sakupite ih kako bi ste trgovali sa drugim igračima i još mnogo toga.

Možete izabrati za sebe ulogu trgovca, transportera, telohranitelja… i stupiti u interakciju sa igračima širom sveta.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit