5 sjajnih stvari koje verovatno niste znali da Samsung Galaxy S10 može

Ako ste među srećnicima koji koriste Samsung Galaxy S10 već znate da ste ponosni vlasnik fantastičnog telefona. Međutim, da li znate sve njegove mogućnosti i svaki detalj onoga što vam ovaj telefon pruža?

U daljem tekstu možete otkriti 5 fantastičnih stvari koje Galaxy S10 krije “ispod haube”.

 

Bolje spavanje

Da li ste zabrinuti zbog štetnog uticaja koje plavo osvetljenje može imati na vaš san?

Ukoliko pred spavanje volite da, još samo malo, čačnete mobilni telefon, pogledate neki klip, čekirate šta ima na društvenim mrežama ili se zabavite uz neku video igricu, plavo svetlo ekrana može vam otežati opuštanje.

Galaxy S10 tu brine o vama pružajući vam mogućnost da se zaštitite od ovog negativnog uticaja i bolje spavate.

Potrebno je samo da uđete u Full Quick Panel, a zatim pritisnete i držite dugme za plavi filter. I to je to.

 

Hvatajte najbolje kadrove

Sa kamerom koja je impresivna poput one koja krasi Galaxy S10 fotografisanje nije nešto čega ćete se uzdržavati. Naprotiv.

A kako bi svaka fotografija koju napravite imala savršenu kompoziciju na raspolaganju vam je Shot suggestions opcija. Možete je pronaći nakon što aktivirate kameru i odete u Settings.

Nakon uključivanja ove opcije, kada želite da napravite fotografiju pojaviće se Best Shot kružić na ekranu koji će vam signalizirati kada ste uhvatili najbolji kadar.

 

Instant obrada fotografija

Kada smo kod fotografija, opcija Scene Optimiser će vam biti od velike koristi za obradu fotografija već dok ih pravite. Zvuči sjajno zar ne?

Ova opcija radi tako što sočivo malo zastane kako bi detektovalo predmet koji fotografišete, a zatim čitavu fotografiju optimizuje kako bi dobili najbolje rezultate.

 

Potpuno miran video

Snimili ste telefonom značajan trenutak u svom životu i sada ponovo uživate gledajući video zapis. Tek sada primećujete da je slika podrhtava i sve je mutno. Samo da se čovek iznervira.

Uz S10 zaboravite na ovo.

Na raspolaganju imate Super Steady mode koji, nakon što ga uključite, vam pruža snimanje najmirnijeg video zapisa u kome ćete zaista moći da uživate.

 

Podeli bateriju sa drugima

Nova PowerShare funkcionalsnost jedna je od najuzbudljivijih mogućnosti ovog uređaja. Nakon što odete u Full Quick Panel i aktivirate Wireless Power Share, dobićete poruku “Ready to connect”. Sada je sve spremno i Galaxy S10 možete koristiti za bežično punjenje. Dovoljno je samo da ih prislonite leđa o leđa i transfer energije može da počne.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit