6 koraka za kreiranje albuma fotografija na Samsung Galaxy telefonu

6 koraka za kreiranje albuma fotografija na Samsung Galaxy telefonu

Fotografija je postala veoma važan aspekt svakog pametnog telefona, a sa činjenicom da sve veći broj fotografija pravimo pomoću mobilnih uređaja, upravljanje slikama na telefonu je takođe evoluiralo. Kako bi svojim korisnicima olakšala organizovanje fotografija, kompanija Samsung je ponudila preinstaliranu aplikaciju Galerija na svim svojim pametnim telefonima, a pored čuvanja slika, ova aplikacija koja dolazi i sa nekim korisnim funkcijama.

Među osnovnim funkcionalnostima ove aplikacije nalazi se mogućnost da korisnici kreiraju albume fotografija i da ih dele sa drugima.

U ovom vodiču pokazaćemo vam kako da, na lak način, napravite foto album preko aplikacije Galerija. Uputstvo je primenjivo na sve Samsung Galaxy pametne telefone.

Kako napraviti foto albume na Samsung Galaki pametnom telefonu

Čitav proces odvija se u samo šest brzih koraka.

Korak 1: Na svom pametnom telefonu otvorite aplikaciju Galerija.

Korak 2: U aplikaciji Galerija idite na karticu „Slika“.

Korak 3: Dugo pritisnite fotografiju da biste je izabrali. Sada će vam se otvoriti mogućnost da izaberete više fotografija koje želite da dodate u album.

Korak 4: Dodirnite dugme „Više“ na dnu, a zatim izaberite „Premesti u album“.

Korak 5: Sada dodirnite opciju „Kreiraj“ u gornjem desnom uglu. Dajte svom albumu ime koje želite, a zatim izaberite „Kreiraj“.

Korak 6: Pređite na karticu Album i videćete novokreirani album na dnu.

Aplikacija Galerija na Samsung Galaxy pametnim telefonima takođe dolazi sa nekoliko novih funkcija, uključujući sinhronizaciju slika u oblaku, sortiranje slika, uklanjanje duplikata slika, uklanjanje podataka o lokaciji i još mnogo toga. Dakle, to znači da vam, zapravo, za upravljanje fotografijama na telefonu neće biti potrebno da instalirate još neku aplikaciju i trošite slobodan prostor u memoriji telefona.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit