6 stvari koje ćete obožavati kod Honor View 20 mobilnog telefona

Tražite dobar telefon srednje klase? Ok, to znači da ste na pravom mestu. Honor View 20 može biti pravi izbor za vas. U pitanju je uređaj koji, uz minimalne kompromise, korisniku pruža pregršt mogućnosti.

Pročitajte 6 stvari koje ćete obožavati kod Honor View 20 mobilnog telefona.

 

Fantastična baterija

 

Ko još voli kada mu baterija “iscuri” u sred dana? Naravno, niko. Uz Honor View 20 možete zaboraviti na ovaj problem. Uređaj dolazi sa ogromnom baterijom od 4.000 mAh. U prevodu to znači da će telefon raditi čitav dan i još preko čak i kada se trudite da ga “iscedite”.

Bez obzira da li slušate muziku, gledate filmove i igrade video igrice, Honor će biti uz vas satima i satima.

 

Odlične kamere

Sa zadnje strane Honor View 20 ima dve kamere. Glavna krije čak 48 megapiksela, dok je sekundarna Time of Flight 3D kamera. To znači da možete zumirati kadar bez gubljenja na kvalitetu što će se pokazati korisnim već kod prve fotografije koju budete pravili.

Što se tiče selfie kamere, ona ima “samo” 25 MP. Više nego dovoljno za neverovatne fotke u svakom trenutku.

 

Brzo punjenje

Ako ste ranije probali brzo punjenje, teško da možete zamisliti korišćenje mobilnog telefona bez ove pogodnosti. Ukoliko niste, pravo je vreme da iskoristite super brzo punjenje za sebe. Honor View 20 to zna i zato je spakovao u sebe mogućnost da, od 0 do 100% dođe za samo jedan sat i 12 minuta.

Dakle, nema potrebe da telefon punite cele noći, a u slučaju potrebe, dok popijete kafu, imaćete dovoljno baterije za ostatak dana.

 

Rupica za kameru umesto “zuba”

Pripadate onoj grupi ljudi kojima se “zub” na ekranu telefona estetski ne dopada? Displej Honor View 20 telefona na sebi ima samo otvor za kameru. Ovo je novi trend u dizajnu mobilnih telefona, takav da ostavlja veći deo ekrana netaknutim.

 

Kada smo već kod ekrana

Honor View 20 krasi LCD ekran od 6,4 inča sa rezolucijom od 1080×2310 px. Ivice su minimalne tako da ćete pred sobom imati zaista impresivan displej u kome možete zaista uživati.

 

Memorije na pretek

Standardna verzija HonorView 20 telefona dolazi sa 256GB memorijskog prostora što znači da vam, najverovatnije, nikada neće ponestati prostora na telefonu.

Sa ovim uređajem možete uz sebe uvek imati omiljene pesme i filmove i praviti svoje fotografije i video zapise bez bojazni da će se pojaviti upozorenje memory full.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit