7 odličnih aplikacija za iPhone za koje možda niste čuli

Apple iPhone je jedan od najpopularnijih telefona na svetu, a uz pomoć različitih aplikacija vaš iPhone je sposoban, pa praktično za sve zadatke koje možete staviti pred njega. Kako bi ste bili spremni za sve što vam padne na pamet, donosimo vam listu nekih od najboljih aplikacija za iPhone, za koje, možda, niste znali da postoje.

 

GroupMe

Ovo je prava aplikacija ukoliko učestvujete u velikom broju grupnih razmena poruka. GroupMe vam omogućava da lakše pratite šta se gde dešava, postavite svoj avatar i sačuvate fotografije i video snimke razmenjene u grupnom četu.

 

Google Duo

Želite da lako obavljate video pozive? Google Duo je sjajna alternative za FaceTime koja vam omogućava da se povežete sa bilo kime, bez obzira na to da li koriste iPhone ili Android telefon.

Ova aplikacija radi i preko Wi-Fi mreže i preko mobilnog internet i poseduje podršku za iPad.

 

Twitch

Ova mobilna aplikacija za iPhone donosi svet gaming strimovanja tačno pod vaše prste. Preko nje možete četovati sa drugim korisnicima, gledati omiljene strimere ili snimljene video snimke.

Takođe Twitch aplikacija je kompatibilna sa AirPlayem i Chromecastom.

 

Strafe Esports

Idealna aplikacija za sve koji žele da budu u toku sa najnovijim vestima iz sveta e-sporta. Ovde su pokrivene najrazličitije igre uključujući Leagu of Legends, Hearthstone i Rocket League. Čak vam je omogućeno da svoja predviđanja uporedite sa predviđanjima drugih fanova.

 

TripAdvisor

U pitanju je jedna od najboljih aplikacija koja vam donosi utiske više od 700 miliona ljudi koji su obišli različite restorane, atrakcije i sve ono što vas može zanimati.

Aplikacija vam omogućava da bukirate odeđena mesta direktno iz nje, čak i da platite preko nje.

 

Strava Running and Cycling

Ako želite da pratite koliko ste kilometara prešli trčeći ili vozeći bicikl, to možete efikasno uraditi sa aplikacijom Strava.

Ona koristi GPS kako bi pratila vaše kretanje i istovremeno se sinhronizuje sa svim drugim aplikacijama za praćenje kretanja koje možda imate u svom iPhonu kako bi vam pružila sve informacije na jednom mestu. Pored toga, Strava vam daje gomilu statističkih podataka kombinovanih sa mapom kretanja i mogućnost da se uključite u različite grupe i takmičite sa drugim korisnicima.

 

Tuneln Radio

Sa više od 120.000 radio stanica sa svih strana sveta Tuneln Radio je mesto na kome možete dobiti vesti i muziku koje vas zanimaju. Takođe, preko nje možete imati pristup premijum uslugama NFL-a, NBA-a… za samo 10 dolara mesečno.

 

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit