Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona

Sačuvajte sve podatke sa svog telefona

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona

Sačuvajte sve podatke sa svog telefona

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona moguVam biti potrebni ukolikoVaš telefon nije moguće popraviti ili akoVam je potrebno prebacivanje podataka sa starog na novi mobilni telefon – prebacivanje podataka sa Androida na iPhone ili Windows telefon i obrnuto.

Takođe, ukoliko jeVam je potreban servis mobilnog telefona potrebno je uraditi backup podataka telefona jer je tokom određenih popravki moguć dolazak do brisanja kompletne memorije uređaja.

Sve ove usluge nalaze se u ponudi ProMobi servisa mobilnih telefona.

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog – pristupačna cena

Prebacivanje kontakata, slika, video snimaka, poruka i različitih fajlova sa mobilnog telefona na disk ili USB, ili transfer podataka sa jednog na drugi telefon ponekad mogu biti prilično komplikovani.

S druge strane, spašavanje podataka sa mobilnog, naročito ukoliko je došlo do velikog oštećenja mobilnog telefona vodom ili usled pada, zna da bude pravi izazov jer ih treba izvući sa telefona koji zapravo ne radi ili je u potpunosti uništen. Jedini spas su stručni serviseri koji koriste posebne uređaje za izvlačenje podataka sa mobilnog telefona.

Takođe, ukoliko ste greškom obrisali kontakte ili slike iz mobilnog telefona ili uradili fabričko resetovanje telefona i obrisali sve podatke, potrebno je da svoj uređaj u ProMobi servis donesete što pre, jer je verovatnoća uspešnog vraćanja podataka veća ukoliko se spašavanju podataka pristupi odmah.

Ipak, nema potrebe za brigom. Znamo da u svom mobilnom telefonu čuvate brojne uspomene, poruke, važne kontakte i da vam njihov gubitak možda daleko teže pada od zamene samog telefona.

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona je mala cena za čuvanje svih dragih uspomena i važnih podataka.

U ProMobi servisu zatoVam pružamo mogućnost da backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona obavite po najnižoj ceni.

SveVaše podatke prebacujemo na CD ili USB kako bi bili na sigurnom iVama uvek na raspolaganju.

Da li garantujete sigurnost podataka?

Naravno. Sve informacije prilikom procedure za backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona potpuno su bezbedne i ne postoji mogućnost daVaše informacije bilo gde “procure”.

ProMobi servis mobilnih telefona poseduje ISO 27001:2013 međunarodni sertifikat za bezbednost informacija kojim se garantuje bezbednost svih vaših podataka i informacija na mobilnom telefonu tokom servisiranja, kao i ISO 9001 sertifikat za upravljanje kvalitetom poslovanja.

Prebacivanje podataka u najkraćem roku

U većini slučajeva backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona, kao i prebacivanje podataka sa starog na novi telefon, traju relativno kratko, ali sve zavisi od količine podataka koje imate u svom telefonu.

Kako bi maksimalno skratili potrebno vreme, potrebno je da lično donesete svoj mobilni telefon u ProMobi servis. Dok čekate backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona možete dobiti zamenski telefon kako bi ste, sve vreme, bili dostupni.

Ukoliko nam telefon pošaljete u servis putem brze pošte, backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona obavljamo u roku od 24 do 48 sati i telefonVam šaljemo nazad.

O našem trošku pošaljite telefon na backup i spašavanje podataka sa mobilnog

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat na backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona.

Posetite nas, pozoviteili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00