Galaxy Note 20 Ultra 5G nova perjanica iz Samsunga

Početkom avgusta Samsung će najaviti 5 novih uređaja među kojima i Galaxy Note 20 Ultra 5G koji će se na tržištu pojaviti u novoj boji nazvanoj „Mystic Bronze“. Na slici koja je procurela vidi se da je Galaxy Note 20 Ultra 5G smešten u kućište blago zakrivljenih ivica kako bi se dobila maksimalna iskorišćenost i veličina displeja koji je, prema svemu sudeći, i dalje ravan.

 

Aduti novog flegšipa

Galaxy Note 20 Ultra 5G sa zadnje strane donosi sistem od tri kamere od kojih glavna ima čak ogromnih 108MP. Tu je i periskop zum kamera koja omogućava pravljenje sjajnih fotografija u krupnom planu (veruje se da će moći da zumira sa uvećanjem 50 do 100 puta) i koja će, najverovatnije, ostati rezervisana samo za ovaj model telefona, ali i ultra široka kamera.

Takođe, Galaxy Note 20 Ultra 5G poput svojih prethodnika, poseduje S Pen. Međutim, kod ovog modela olovčica, kao i zvučnik, smešteni su s leve strane porta za punjenje. Ovo je učinjenu u sklopu rafinisanja sveukupnog dizajna Note 20 uređaja kome su sada sve ivice „obrijane“, dok je otvor za selfi kameru, sudeći prema galasinama, dodatno smanjen kako bi što manje smetao uživanju u sjajnom ekranu od 6.53 inča, rezolucije 2345×1084 piksela.

Sve ovo napajaće baterija od 4300mAh što bi trebalo da obezbedi dovoljno struje za čitav dan.

I naravno, kako mu i samo ime kaže, Note 20 Ultra će imati mogućnosti 5G povezivanja.

 

Kada će se Galaxy Note 20 Ultra 5G pojaviti na tržištu

Iako sve govori u prilog tome da će Galaxy Note 20 Ultra 5G biti pretstavljen javnosti 5. avgusta, u ovom trenutku nije poznato kada će postati dostupan korisnicima. Glasine govore da inženjeri iz Samsunga i dalje rade na usavršavanju softvera za ovaj uređaj što bi potencijalno moglo dovesti do toga da Note 20 ne bude odmah dostupan na tržištu.

Zapravo, kako se spekuliše, ovaj uređaj bi se u prodaji mogao naći od 21. avgusta ili čak i nešto kasnije u zavisnosti od toga kada će softver biti u potpunosti „ispeglan“.

Što se tiče očekivane cene, procenjuje se da će Galaxy Note 20 Ultra 5G biti u cenovnom rangu od oko 1.300 dolara.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit