Galaxy S20: Ovo su stvari koje morate znati o Samsungovoj perjanici

galaxy-s20

Samsung Galaxy S20 na tržištu se pojavio kao mobilni telefon koji zavređuje svačiju pažnju. Ovaj uređaj izašao je u tri verzije Galaxy S20, S20 Plus i S20 Ultra i svaka od njih je krajnje impresivna i praćena visokom cenom.

Međutim, to ne treba da čudi budući da se radi o, verovatno najboljim Android uređajima, koje ćemo moći da vidimo ove godine.

U ovom tesktu pročitajte sve što je potrebno da znate o Galaxy S20 telefonu.

Sjajan u svim aspektima

Kao što je i za očekivati Galaxy S20 briljira na svakom polju. Kvalitet izrade uređaja je fantastičan, AMOLED displej od ogromnih 120 HZ pleni kvalitetom, a njegove kamere čine da pravljenje fotografija i video snimaka bude pravo zadovoljstvo.

Dakle, sve u svemu, Samsung Galaxy S20 u sebe inkorporira sve što možete danas da zamislite da se može naći u jednom mobilnom telefonu i to radi na sjajan način.

Zato, veoma verovatno, bi ste voleli da se jedan ovakav telefon nađe u vašem vlasništvu.

Ali, imajte u vidu da nijedan telefon nije apsolutno savršen i možda to nikada neće ni biti.

U samom startu znajte da u ovom slučaju postoje tri stavke koje morate imati u vidu:

  1. fantastičan ekran znači da se radi o velikom potrošaču baterije, što dovodi do neophodnosti čestog punjenja telefona.
  2. senzor za očitavanje otiska prsta koji je na ekranu, usled veličine ekrana može biti pomalo težak za korišćenje u slučaju da imate male šake.
  3. u pitanju je telefon koji, u skladu sa velikim mogućnostima i peroformansama, ima i visoku cenu.

Krupan piksel

Kada govorimo o primarnim kamerama koje ima Galaxy S20 serija, najveća novina je to što su pikseli za 30% veći. Ovim je omogućeno propuštanje drastično veće količine svetla što doprinosi kvalitetu fotografija.

Telefoto kamera od 64 MP sada ima senzor koji omogućava 3x zum, dok je širokougaona kamera dobila 40% veće piksele čime je omogućeno pravljenje zavidnih fotografija u uslovima loše osvetljenosti.

Ovde se izdvaja Galaxy S20 Ultra čija primarna kamera ima 108 MP i telefoto kamera od 48 MP sa 10x zumom i 100x digitalnim zumiranjem.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit