Galaxy S21: Malo čudo iz Samsunga

Galaxy S21

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra pametne telefona, a svaki od njih predstavlja malo čudo. Od novog dizajna, preko sjajnih kamera i naprednih performansi, ovi uređaji korisnicima nude zaista mnogo, a „šlag na torti“ je HiperFast 5G konektivnost.

 

Samsung Galaxy S21 5G

Galaki S21 se može pohvaliti najbržim čipom ikad viđenim u bilo kom Galaxy telefonu. Drugim rečima, nema te aplikacije koja neće juriti na ovom uređaju, a sve to moćićete da gledate na ekranu od 6,2 inča koji poseduje neverovatni štitnik za udobnost očiju. Ova karakteristika znači da će te imati značajno smanjeno naprezanje očiju prilikom korišćenja uređaja i moći da bez napora čak odgledate čitav filmski maraton na njemu.

Pri tom, budući da ovaj ekran ima brzinu osvežavanja od 120Hz, video igre će ići potpuno „glatko“, a čitavo iskustvo biće bolje nego li ikada do sada.

 

Estetika i snaga

Inače, ovaj telefon nije samo lep, već je i izuzetno izdržljiv. Ekran prekriva Gorilla Glass Victus, pa će Galaxy S21 lako podneti svakodnevno habanje čak i bez dodatne zaštite za ekran ili čitav telefon.

Uređaj je otporan na ogrebotine i ima IP68 ocenu otpornosti na vodu.

Što se tiče kamere, Galaxy S21 ima tri sočiva sa zadnje i jedno sa prednje strane. Poseduje 12MP široki objektiv, 12MP ultraširoki objektiv, 64MP telefoto objektiv i 10MP selfi kameru.

Uz napredni noćni režim i fantastične portretne funkcije, uz Galaxy S21 vaši snimci će izgledati profesionalnije nego ikad.

Takođe, Galaxy S21 korisnicima omogućava da uživaju u super brzom punjenju, što znači da će za samo nekoliko minuta punjenja, čak i preko bežičnog punjača, telefon imati dovoljno napunjenu bateriju za nekoliko sati korišćenja.

Ovaj uređaj je tu i kada želite da pomognete prijatelju kome se baterija ispraznila. Naime, bežični PoverShare će vam omogućiti da telefon svog prijatelja ili kolege brzo napunite.

 

Proširen izbor

 

Pored Galaxy S21 korisnicima na raspolaganju stoje i Galaxy S21 Plus sa ekranom od 6,7 inča, koji dolazi u Phantom Red i Phantom Gold boji. Tu je i Galaxy S21 Ultra sa ekranom od 6,8 inča i dodatnim bojama – Phantom Black, Phantom Violet, Phantom Pink i Phantom Silver.

Ova dva uređaja, uz veću cenu, donose i niz jačih karakteristika poput mogućnosti zumiranja 30 puta, veća baterija, ali i opcija snimanja videa u 8k rezoluciji na S21 Ultra modelu, selfi kamera od 40MP i podrška za S Pen.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit