Kako dodeliti različite vibracije kontaktima na Androidu

Ako često telefon držite na silent-u imati posebnu vibraciju za značajne kontakte može biti prilično zgodna stvar kako bi ste uvek znali da li je u pitanju poziv koji ne želite da propustite. Srećom, na Androidu je veoma lako dodeliti posebnu vibraciju za svaki kontakt za koji to želite, a evo kako to možete uraditi.

 

Podešavanje vibracija na Androidu

Podešavanje posebne vibracije za određeni kontakt je lakše nego što biste mogli da pretpostavite. Da biste ih postavili, potrebno je da sledite sledećih 5 jednostavnih koraka.

1) Otvorite aplikaciju Kontakti.

2) Pronađite kontakt koji želite da personalizujete.

3) Otvorite kontakt i pomerite se na dno dok ne dođete do „Još“ opcija.

4) Izaberite ovu opciju, a zatim idite na opciju vibracije.

5) Prikazaće vam se lista opcija vibracija koje možete da izaberete.

 

Ovde vam na raspolaganju stoji veliki bezbroj opcija. Recimo za svog partnera možete odabrati otkucaje srca, ili „tik tak“ za nekog prijatelja koji često kasni.

 

Napravite svoju vibraciju

Ako želite da odete korak dalje možete i sami kreirati svoje vibracije.

Da biste započeli, potrebno je da preuzmete aplikaciju Good Vibrations iz Google Play prodavnice. Nakon instalacije dajte joj dozvole za pristup kontaktima i dolaznim pozivima kako bi sve moglo da funkcioniše.

Na dalje, kako bi ste kreirali svoju vibraciju, dodirnite crveni krug u donjem desnom uglu aplikacije i izaberite „Dodaj pozivnu radnju“. Kada sastavite svoje remek-delo, u donjem desnom uglu izaberite „Pick Contact“ i odaberite kome želite da dodelite ovu vibraciju.

I to je sve. Sledeći put kada vas taj kontakt bude pozvao telefon će vibrirati u ritmu koji ste vi napravili.

Naravno, ovaj postupak možete ponoviti za svaki kontakt za koji to želite. Tako ćete u potpunosti personalizovati svaki kontakt i uvek, čak i bez gledanja u telefon, znati ko je s druge strane telefonske linije.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit