Kako prebaciti podatke sa starog Android telefona na novi

Jeeee. Novi Android telefon je konačno u vašim rukama. Uključili ste ga i… Nema ni brojeva telefona, ni fotografija, ničega. Svi podaci su na starom telefonu i sada ih je potrebno prebaciti sa starog Android telefona na novi – ali kako?

Zapravo ovo uopšte nije komplikovan proces. Većina proizvođača Android telefona ima svoju aplikaciju za prebacivanje podataka koja vam omogućava da ovaj posao završite brzo i efikasno. Ovde ćemo pogledati kako to možete uraditi za dva najpopularnija brenda – Samsung i Huawei.

Prebacivanje podataka za Samsung telefone

Samsungova aplikacija Smart Switch vam omogućava da na lak način prebacite svoje kontakte, musiu, fotografije, kalendar, tekstualne poruke i podešavanja telefona sa starog na novi Samsung telefon.

Ovu aplikaciju možete besplatno skinuti sa Google play stora, instalirati na uređaj i odmah prebaciti sve podatke koje želite. Sama aplikacija je veoma intuitivna i sa njom možete raditi bez ikakvih poteškoća.

Prebacivanje podataka za Huawei telefone

Upravljajte podacima sa svog Huawei telefona ili ih bekapujte i zatim prebacite na svoj novi Huawei telefon uz pomoć Android Smart Device Managera.

Aplikacija je sasvim jednostavna za korišćenje i uz pomoć nje, podatke će te, o čas posla, prebaciti na svoj novi telefon. Android Smart Device Manager možete na svoj računar skinuti sa Huawei sajta OVDE.

Prebacivanje podataka na druge Android telefone

Kao što smo već napomenuli, brendovi uglavnom imaju svoje aplikacije za prebacivanje podataka koje možete pronaći na Google Play store. Dovoljno je da ukucate naziv proizvođača i dodate “transfer app”. Ukoliko aplikacija postoji pojaviće se urezultatima pretrege.

S druge strane, ProMobi vam uvek stoji na raspolaganju ukoliko vam je potreban backup podatka ili spašavanje podataka sa mobilnog telefona.

Dovoljno je da nas pozovete ili dođete do najbližeg ProMobi servisa mobilnih telefona.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit