Kako preko telefona skinuti YouTube video

YouTube je platforma koju koriste praktično svi koji imaju internet konekciju. Različiti tutorijali, muzika, smešni klipovi… YouTube je mesto kome se najčešće okrećemo u svakoj od ovih prilika.

Međutim, nemamo baš uvek pristup internetu, a često nam je baš tada potrebno da odemo na YouTube i pogledamo nešto. Ono što je prilično zgodno u ovim situacijama jeste gledanje YouTube videa offline. Kako bi ste to mogli da uradite, potrebno je samo da znate kako da preko telefona skinete YouTube video kako bi ste ga kasnije pogledali.

Ovde ćemo objasniti dva načina – jedan pogodan za flagship telefone i drugi za uređaje slabijih performansi.

 

Skidanje YouTube klipa preko zvanične aplikacije

Možda niste znali da YouTube aplikacija za Android i iOS korisnicima omogućava skidanje videa. Uslov je da video nije označen kao privat i da je kreator dozvolio download. Takođe, ovde nije na delu pravi download budući da video možete kasnije gledati samo unutar YouTube aplikacije, a ne i preko drugih video plejera.

Kako bi ste na ovaj način skinuli video potrebno je da:

– otvorite aplikaciju i dođete do videa koji želite da skinete

– kliknete na simbol tri uspravne tačkice koje stoje uz video

– odaberete opciju download – tada će vas aplikacija pitati za željeni kvalitet videa

– nakon što je download završen videćete View dugme u dnu – nakon što kliknete na njega bićete prebačeni na offline YouTube downloads stranicu u aplikaciji odakle možete da gledate video.

 

Skidanje videa preko YouTube Go aplikacije

U pitanju je aplikacija koja koristi manje podataka nego li YouTube aplikacija i dizajnirana je za Android telefone slabijih performansi. Nakon što skinete i instalirate YouTube Go aplikaciju i otvorite je:

– pronanđite video koji hoćete da skinete

– tapnite na željeni video. Tada će se otvoriti prozor koji vam daje mogućnost da izaberete Data Saver, Standard Quality i Hih Qualiti opcije. Nakon što odaberete pritisnite Download dugme

– nakon što je završeno skidanje, vratite se nazad na homepage i tapnite na Download dugme u dnu kako bi ste videli sve video klipove koje ste skinuli.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit