Lenovo Z5 Pro telefon sa 4 kamere

Manuleni slajder mehanizam, ugrađeni bezbednosni čip i čak 4 kamere, sve ovo donosi novi LenovoZ5 Pro mobilni telefon, perjanica ove kompanije. Kineski proizvođač opremio je svog takmaca ozbiljnim adutima za tržišnu trku i ima rivala koji će stati rame uz rame sa Samsungom i Appleom.

Jedan od glavnih aduta Z5 su najtanje ivice oko ekrana i srazmerno najveći ekran na tržištu.

Povratak slajdera

Kako bi obezbedili da čitava površina prednje strane telefona bude ekran telefona inženjeri i dizajneri iz Lenova su u Z5 Pro ubacili staru tehnologiju, ali na novi način.

Ispod full HD AMOLED ekrana od 6, 39 inča smešten je čitač otiska prsta koji mnogi koristnici obožavaju.

Sam ekran zauzima ogromnih 95 procenta površine predne strane telefona čime je Lenovo Z5 izbio na prvo mesto među konkurentima uspevši da izbegne “zub” na ekranu.

Pun telefon kamera

Lenovo Z5 Pro donosi i neverovatno iskustvo 4 kamere. Sa zadnje strane telefona nalaze se dve “škljocalice” sa senzorima od velikih 24 i 16 megapiksela.

Na drugoj strani, kada pogledate u telefon i palcem gurnete i pokrenete slajder mehanizam, suočićete se sa još dve kamere od 16 i 8 megapiksela za savršene selfije. A kako bi dobili što bolje fotke, tu je i infracrveni senzor za prepoznavanje lica.

Leonovo Z5 dolazi sa 6GB RAM-a i u varijantama od 64 ili 128GB unutrašnje memorije za skladištenje podataka, muzike i fotografija.

Z5 Pro je opremljen i sa baterijom od 3350 mAh koja bi trebalo da, u zavisnosti od načina korišćenja, obezbedi čitav dan rada telefona.

Telefon u ruci odaje utisak premijum modela, a završna obrada pruža osećaj luksuza i kvaliteta. Na sve to, karta na koju Lenovo igra je i, relativno, niska cena svog flegšipa koja je nekoliko puta niža od konkurencije.

Lenovo Z5 Pro dolazi u samo jednoj boji – keramički crna, i prvo će se pojaviti na kineskom tržištu.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit