Motorola One Zoom, telefon sa svetlećim logom

Motorola One Zoom jedan je od najinteresantnijih telefona koji je predstavljen ove godine. Ne, nije u pitanju flagship ili izuzetno snažan uređaj. Ipak radi se o telefonu jedinstvenog dizajna, sa gomilom kamera na leđima i sjajećim logom Motorole koji svemu daje poseban šmek.

 

Dizajn i izrada

Motorola One Zoom jednostavno izgleda cool. Sa zadnje strane nalazi se staklo, ali je matirano tako da ne predstavlja magnet za otiske prstiju i mrlje. Ipak, telefon je prilično klizav i nije opremljen wireless opcijom punjena tako da su staklena leđa samo stvar trenda.

Ipak, telefon prijatno leži u ruci i spada među teže uređaje. Ipak, to mu niko neće zameriti s obzirom da je razlog za to baterija od 4.000 mAh.

S druge strane, Motorola One Zoom ima dugmiće za podešavanje jačine zvuka i paljenje telefona koji su čvrsti i prijatni na dodir, tako da možete biti sigurni da će odlično raditi.

Malo razočarenje je svetleći logo Motorole. Iako izgleda cool, zapravo nema neku funkciju – ne trepće za notifikacije. Ipak, može vas obradovati činjenica da postoji džek za slušalice.

 

Ekran Motorole One Zoom

Displej na ovom uređaju ima 6.4 inča i rezoluciju od 1080×2340 pixela tako da prikazuje prilično dobru sliku. Ona je oštra, boje su prijatne, a uglovi gledanja dovoljno široki. Ono što može da zasmeta jesto što svete boje baš i ne ”iskaču” dok je crna svetlija nego li što bi trebalo da bude, što je prava šteta s obzirom da se radi o OLED ekranu.

Ipak, ukoliko niste previše izbirljivi i ne poredite ovaj ekran sa nekim kvalitetnijim, bićete više nego li zadovoljni njegovim prikazom.

 

Kamera na pretek

Motorola One Zoom ima čak četiri kamere sa zadnje strane. Ipak, jedan senzor se koristi za procenu dubine na slici, dok su ostale kamere: širokougaona od 48 MP, ultra širokougaona od 16 MP i tlefoto od 8 MP.

Sve zajedno, One Zoom pravi dobre fotografije i pruža mogućnost do 10x zuma sa impresivnim rezultatima kvaliteta fotografije.

Sa prednje strane nalazi se kamera od 25 MP koja odlično obavlja svoj posao i verno predstavlja boje.

Kvalitet video snimka napravljenog ovim telefonom je zadovoljavajućeg kvaliteta i moguće je snimati u 4K rezoluciji

Sve u svemu Motorola One Zoom je solidan telefon koji prosečnom korisniku pruža sve što mu je potrebno uz predivan dizajn i, ne zaboravimo, svetleći logo na zadnjoj strani.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit