Servis iPhone telefona, ovlašćeni serviser za Telenor iPhone korisnike

Brza popravka Apple iPhone telefona

Ako ste kao većina vlasnika iPhone telefona onda verovatno pazite svoj mobilni i čuvate ga od oštećenja. Bez obzira da li se radi o iPhonu X, 8, 7, ili možda posedujete Apple iPhone 6s, 6, SE ili 5s, u pitanju je skup uređaj koji svakodnevno koristite i želite da vam traje. Ipak, uprkos svemu nepredviđene stvari i kvarovi se dešavaju. Ako do toga dođe ProMobi servis iPhone telefona je mesto na kome će vaš iPhone povratiti stari sjaj.

Potrebna vam je zamena baterije na iPhone telefonu? Sada vam je zamena baterije na iPhonu dostupna po sniženoj ceni. Za iPhone 6, 6+, 6s, 6s +, 7 i iPhone 7+ cena zamene baterije iznosi 3480 dinara. Osvežite svoj telefon i dajte mu novu snagu u ProMobi servisu mobilnih telefona.

Za vaš iPhone samo najbolje je dovoljno dobro

Ugrađivanje kopija delova i baterija prilikom servisa iPhone telefona, bilo da se radi o novim modelima poput iPhona X, 8, ili malo starijeg iPhona 7, 6s, 6, SE i 5s, kao i korišćenje neodgovarajućeg alata, siguran je put do novih kvarova i potencijalno trajnog oštećenja telefona.

Pored toga, ovakvo servisiranje iPhone telefona zasigurno poništava garanciju i potencijalno dovodi do stanja gde nije moguće reklamirati iPhone telefon ni u vangarantnim uslovima.

ProMobi servis iPhone telefona je ovlašćeni Telenor serviser. Bez obzira da li se radi o, zameni baterije, mikrofona ili slušalice, ili bilo kojoj drugoj popravci, ugrađujemo isključivo originalne delove uz korišćenje opreme i alata koji su nabavljeni direktno od samog Apple-a. U slučaju da je potrebno zameniti telefon u vangarantnim uslovima, na isti se nastavlja Apple garancija od starog uređaja.

Svi ProMobi serviseri su profesionalci sa ogromnim iskustvom u servisiranju iPhone telefona, a u svom radu koriste tačno propisane alate i mašine i svi poseduju licence i sertifikate za servisiranje Apple iPhone uređaja izdatih od strane kompanije Apple.

Na ovaj način ne samo da osiguravate besprekoran rad svog iPhone telefona, već vaš uređaj koji ste kupili preko Telenor mobilnog operatera, ostaje u garanciji.

Ukoliko vam je potreban servis iPhone telefona koji više nije u garanciji, ProMobi vam pruža posebnu garanciju na deo koji smo ugradili ili popravili.

Na raspolaganju vam je i izvlačenje podataka iz iPhona, dijagnostika uređaja, rešavanje softverskih problema sa iPhone telefonom… Potrebno je samo da, pre predaje aparata na servis, isključite opciju Find My Iphone.

Naravno, dok čekate na servis iPhone telefona, imate mogućnost korišćenja zamenskog uređaja.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit

Da vaš iPhone bude kao nov

Zadovoljstvo vas, naših klijenata nam je na prvom mestu. Svesni smo da je iPhone sastavni deo vašeg života i da vam je potreban u ispravnom stanju što pre.

Kako bi ispunili vaša očekivanja potrebno je samo da lično posetite ProMobi servis iPhone telefona i predate svoj uređaj.

U slučaju da vam je na iPhoneu polomljen ekran, tač skrin na iPhonu ne radi ili vam je uređaj upao u vodu, a telefon ste kupili preko Telenora i uređaj se nalazi u garantnom roku, imate mogućnost da, po povlašćenoj ceni, dobijete SWAP zamenski uređaj bez kutije i dodataka.

Pozovite i rezervišite termin

BESPLATNO pošaljite svoj iPhone na servis u ProMobi

Ako vam je servis iPhone telefona ProMobi predaleko, ne brinite. Dovoljno je da nas kontaktirate i ostvarite mogućnost da, o našem trošku, preko neke od kurirskih službi pošaljete svoj iPhone na servisiranje.

ProMobi servise možete posetiti na više lokacija:

ProMobi servisni centar Beograd
Adresa: Požeška 154-156, Čukarica
Telefon: 011/3555-047
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi servisni centar Beograd II
Adresa: Terazije 31
Telefon: 069/2255-417
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi servisni centar Novi Sad
Adresa: Ise Bajića 10
Telefon: 021/661-6634
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 13:00
Email: servisns@promobi.rs
ProMobi servisni centar Niš
Adresa: TC Kalča DI-103/1
Telefon: 018/306-761
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 13:00
Email: servisnis@promobi.rs

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Ne pravite kompromise za svoj Apple uređaj – izaberite ProMobi servis iPhone telefona.

Saznajte cenu popravke

Popunite polja ispod i saznajte cenu popravke za vaš uređaj.