Servis Lenovo
telefona

Popravka svih Lenovo uređaja originalnim delovima

Servis Lenovo telefona

Telefon Lenovo neće da se upali, potrebna vam je zamena ekrana na mobilnom, touchscreen ne reaguje, telefon radi sporo… Niz problema koji mogu zadesiti vaš Lenovo mobilni telefon slobodno nastavite sami. Ipak, svi imaju jednostavno rešenje – ProMobi servis Lenovo telefona u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Autorizovan servis Lenovo mobilnih telefona

Lenovo telefoni i tableti, zbog svojih solidnih karakteristika i pristupačne cene, postali su veoma popularni kod nas. Zbog velikog broja uređaja na tržištu, Lenovo telefoni i tableti često su žrtva neopreznog rukovanja, ispadanja iz džepa, kvašenja… te im je neophodno servisiranje.

Ukoliko je vaš mobilni zadeso neki kvar, znajte da nema razloga za nerviranje. ProMobi servis Lenovo telefona rešiće svaki kvar koji vas muči i učiniti da vaš mobilni telefon za kratko vreme bude servisiran po najpovoljnijoj ceni.

Kako to postižemo? Zašto smo sigurni da imamo pravo rešenje za svaki kvar Lenovo telefona?

Kao prvo, prilikom servisa Lenovo telefona ugrađujemo isključivo originalne delove koje uvek imamo na lageru. Na ovaj način osiguravamo:

 • da će uređaj besprekorno raditi,
 • sprečavamo mogućnost da neadekvatni deo izazove nove kvarove,
 • činimo da garancija bude sačuvana ukoliko je vaš uređaj u garantnom roku
 • štedimo vaše vreme jer nije potrebno da čekate na poručivanje i dostavljanje potrebnih delova.

Kao drugo, ProMobi serviseri posebno su obučeni za popravku Lenovo telefona i poseduju vredno iskustvo kojim garantuju da će uspešno otkloniti svaki kvar. Alat i mašine koje koriste u radu propisani su od strane samog brenda Lenovo tako da se vaš telefon tokom servisiranja nalazi u najboljim rukama.

Vaš Lenovo telefon nije više u garanciji?

Nikakav problem. U ovom slučaju, nakon popravke u ProMobi servisu Lenovo telefona, dobićete garanciju na svaki deo koji smo ugradili u vaš telefon.

Koliko traje servis Lenovo telefona?

Servis Lenovo telefona u ProMobi ovlašćenom servisu dobijate u najkraćem mogućem roku. Servisiranje uređaja obično je završeno nakon samo par sati, dok je za najzahtevnije popravke potrebno do 48h. Ukoliko vam je za to vreme neophodno da budete dostupni ili očekujete neodložan poziv, ni tu nema problema.

Znamo da vaše obaveze ne mogu da čekaju i da je svaki minut vašeg vremena bitan. Zato, dok je vaš Lenovo telefon na servisu vi možete dobiti zamenski telefon i biti tu za svoje prijatelje i poslovne saradnike.

Ukoliko ste telefon kupili preko jednog od mobilnih operatera, od trenutka kada predate uređaj, 24 do 48 sati kasnije servis Lenovo telefona ili tableta biće završen, a aparat ponovo u vašem džepu. I to bez obzira iz kog dela Srbije šaljete svoj telefon i o kakvom se kvaru radi.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako vam ovlašćeni servis Lenovo telefona ProMobi nije blizu, dovoljno je da nas kontaktirate i dogovorite da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Lenovo telefonna servisiranje.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispod kako bi ste rezervisali svoj termin.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00