Servis Samsung mobilnih telefona

Najniža cena, najbrži servis Samsung telefona

Tražite najbolji ovlašćeni servis Samsung mobilnih telefona? Servis telefona u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu u kome, bez kompromisa, dobijate najbolju i najbržu popravku za svoj Samsung telefon, bez obzira na model i vrstu kvara? Ne tražite dalje. ProMobi servis mobilnih telefona osiguraće da dobijete servis Samsung telefona po najboljoj ceni.

Vaš Samsung telefon neće da se upali? Mobilni vam je upao u vodu ili koči i baguje pri radu? Uređaj vam je ispao i sada imate napuklo staklo na telefonu, touchscreen na Samsungu ne radi ili vas muči crn ekran na telefonu?

Nema razloga za brigu.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit

Ovlašćeni servis Samsung mobilnih telefona ProMobi, uvek je tu za vas

ProMobi servis Samsung mobilnih telefona ima rešenje za svaki kvar na vašem mobilnom ljubimcu. Sve svoje znanje i višegodišnje iskustvo tokom kog smo rešili svaki zamislivi kvar na telefonu, stavljamo vama na raspolaganje. Sve kako bismo osigurali da vaš mobilni telefon nakon popravke besprekorno radi.

Kao ovlašćeni serviseri Samsung uređaja, tokom servisiranja vašeg mobilnog telefona ugrađujemo isključivo originalne delove. To znači da:

Vi zaslužujete samo najbolje. Zato u radu koristimo isključivo specijalizovane alate i mašine čime osiguravamo da servis Samsung mobilnih telefona ispuni sva vaša očekivanja i zahteve.

Zaboravite na bagovanje uređaja, crn ekran na Samsung telefonu, napuklo staklo, touchscreen koji ne reaguje … Neka vaš telefon radi baš kako vi želite.

Popravka mobilnog telefona za samo 1 sat

Znamo da je telefon stavka bez koje nigde ne idete i da vam je potrebno da bude u funkciji što pre! Zato vam pružamo brzi servis Samsung telefona. Dovoljno je da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa mobilnih telefona, donesete svoj aparat i telefon će biti “kao nov” u najkraćem mogućem roku.

Možda očekujete važan poziv ili mail baš dok je uređaj na servisu? Vaši prijatelji i poslovne obaveze ne mogu da čekaju, svesni smo toga. Bez sekiracije. Iako dobijate najbržu popravku Samsung telefona na raspolaganju vam je i mogućnost dobijanja zamenskog telefona.

U slučaju da ste telefon uzeli preko mobilnog operatera, 24 do 48 sati od trenutka kada ste ostavili telefon na servisiranje, vaš ljubimac će biti ispravan i ponovo u vašim rukama.

Pozovite i rezervišite termin

Servis Samsung telefona u pokretu

ProMobi servis u pokretu“ je premium usluga za vlasnike Samsung mobilnih telefona i tableta koji se nalaze u prečniku od 25 kilometara od centra Beograda.

Ukoliko Vam je potreban hitan servis Samsung uređaja, naši serviseri dolaze na Vašu adresu i obavljaju popravku u najkraćem roku uz potpunu poverljivost podataka i očuvanje Vaše privatnosti.

Dolazak ProMobi servisera na Vašu adresu naplaćuje se 2.000,00 RSD (+PDV). Dijagnostika, servis i popravka uređaja se naplaćuje prema važećem cenovniku ProMobi servisnog centra.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Samsung telefon ili tablet na servisiranje.

ProMobi servise možete posetiti na više lokacija:

ProMobi servisni centar Beograd
Adresa: Požeška 154-156, Čukarica
Telefon: 011/3555-047
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 18:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi servisni centar Beograd II
Adresa: Terazije 31
Telefon: 069/2255-417
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi TC Galerija Beograd Samsung Servis
Adresa: Bulevar Vudro Vilsona 12
Telefon: 069/2255-409
Radno vreme: Svakoga dana: 10-22h
Email: samsung.galerija@promobi.rs
ProMobi TC Galerija Beograd Huawei Servis
Adresa: Bulevar Vudro Vilsona 12
Telefon: 069/2255-401
Radno vreme: Svakoga dana: 12-20h
Email: galerija@promobi.rs
ProMobi servisni centar Novi Sad
Adresa: Ise Bajića 10
Telefon: 021/661-6634
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 13:00
Email: servisns@promobi.rs
ProMobi servisni centar Niš
Adresa: TC Kalca, prizemlje, Lamela E, Lokal 04
Telefon: 018/333-41-54
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Email: servisnis@promobi.rs

ili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Vaše zadovoljstvo je mera našeg uspeha – ProMobi servis mobilnih telefona i tableta…

Saznajte odmah

cenu zamene ekrana na
Vašem Samsung uređaju!

Saznajte cenu popravke

Popunite polja ispod i saznajte cenu popravke za vaš uređaj.


    Slanjem poruke posetilac daje saglasnost da se podaci koje je dao automatski obrađuju i da ih Promobi servisni centar d.o.o. može koristiti u svrhu slanja obaveštenja i promotivnih ponuda. Posetilac je u svakom trenutku u mogućnosti da se odjavi sa mailing liste, ukoliko više nije zainteresovan da prati i prima na mail vesti o proizvodima i aktuelnim akcijama.

    Čuvaj se mačke u džaku