Servis Tesla
tableta

Najbrži servis Tesla uređaja

Servis Tesla tableta

ProMobi ovlašćeni servis, brzo i povoljno, rešava sve vrste kvarova i problema sa Tesla tabletima. Od polomljenog ekrana i zamene baterije i konektora do uređaja koji neće da se uključi ili mu ne funkcionišu tasteri. Imamo rešenje za svaki problem sa Vašim Tesla tabletom.

Kako servisiramoTesla tablete

ProMobi servis Tesla tableta radi isključivo sa originalnim delovima koje uvek imamo u zalihama. Na ovaj način, bez obzira na to da gde ste svoj Tesla uređaj kupili, osiguravamo da tablet ostane u garanciji i besprekorno radi bez rizika.

S druge strane, vaš Tesla tablet biće u rukama iskusnih i profesionalno obučenih servisera koji koriste alat i mašine propisane od strane proizvođača vašeg aparata. U ProMobi servisu Tesla tableta nijedna stvar nije prepuštena slučaju.

Naš primat je vaše zadovoljstvo i zato nikada ne pravimo kompromise.

Znajte da ugrađivanje delova koji nisu originalni prilikom servisa Tesla tableta može dovesti do toga da zamenjena komponenta izazove nove kvarove i loš rad samog uređaja. Ujedno, ovakva praksa dovodiido gubitka garancije.

Servis Tesla tableta u najkraćem roku

Znamo da vam je ispravan tablet potreban što pre. Svoj Tesla tablet lično donesite u ProMobi servis i ispravan uređaj, u većini slučajeva, u vašim rukama može biti u najkraćem mogućem roku.

U slučaju da je vaš Tesla tablet izašao iz garantnog roka, dobijate garanciju za svaki ugrađeni deo u našem servisu.

Svoj Tesla tablet na popravku pošaljite o našem trošku

Ako vam servis Tesla tableta ProMobi nije blizu, potrebno je samo da nas kontaktirate i ostvarite mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Tesla tablet na servisiranje. Dakle, cena servisa Tesla tableta neće biti dodatno uvećana.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispodkako bi ste rezervisali svoj termin.

Status servisiranja vašeg tableta uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00