Servis Microsoft telefona

Brza popravka svih kvarova na Microsoft telefonima

Imate problem sa Lumia telefonom ili nekim drugim Microsoft mobilnim uređajem? Na pravom ste mestu. ProMobi servis Microsoft telefona brzo i efikasno popravlja svaki kvar.

Microsoft telefon sporo radi i koči, možda vam je Lumia telefon upao u vodu i neće da se upali ili ste konektovani na WiFi ali Microsoft telefon neće da skine aplikaciju? Napukao ekran na Lumia telefonu, problemi sa ekranom osetljivim na dodir na Microsoft telefonu? Da, sve su ovo muke koje su vas možda zadesile.

Bez obzira što se radi o prestižnom brendu, Microsoft telefoni i tableti, nažalost, nisu lišeni kvarova. Ako ste na ovoj stranici, to već i sami znate. Međutim, ProMobi servis Microsoft telefona ima rešenje.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit

Popravljeno dok kažete keks

Ne, nećete danima biti bez svog telefona i čekati u neizvesnosti da li će kvar biti popravljen i kolika će biti cena za servis vašeg Microsoft telefona. Naprotiv.

Ako sami donesete uređaj u ProMobi servis telefona popravka će biti završena u najkraćem mogućem roku. Naime, u ProMobi servisu imamo zalihe rezervnih delova tako da vaš telefon popravljamo bez čekanja. U međuvremenu ste pokriveni zamenskim telefonom tako da vaša porodica, prijatelji i poslovni saradnici neće ni primetiti da je vaš Microsoft telefon na servisu.

Servis telefona, cena ko zna kolika će biti?”, sigurno vam je proletelo kroz misli. ProMobi servis Microsoft telefona vam nudi popravku aparata po najnižoj ceni na tržištu. Razlog leži u tome što originalne delove nabavljamo direktno od proizvođača tako da za vas nema dodatnih troškova.

Originalni delovi za vas znače sigurnost da će vaš Microsoft telefon raditi besprekorno, bez mogućnosti da izazovu novi problem sa drugim komponentama telefona. Ujedno, ako je vaš telefon u garantnom roku, garanciju nećete izgubiti.

Ukoliko vam je potreban servis Lumia ili nekog drugog Microsoft telefona koji ste kupili preko svog mobilnog operatera, kvar će biti otklonjen, a aparat vam vraćamo u roku od 24 do 48 sati od momenta kada ga budete predali. I to bez obzira na deo zemlje iz kog šaljete svoj telefon.

Pozovite i rezervišite termin

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Microsoft telefon na servisiranje.

ProMobi servise možete posetiti na više lokacija:

ProMobi servisni centar Beograd
Adresa: Požeška 154-156, Čukarica
Telefon: 011/3555-047
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 18:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi servisni centar Beograd II
Adresa: Terazije 31
Telefon: 069/2255-417
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi TC Galerija Beograd Samsung Servis
Adresa: Bulevar Vudro Vilsona 12
Telefon: 069/2255-409
Radno vreme: Svakoga dana: 10-22h
Email: samsung.galerija@promobi.rs
ProMobi TC Galerija Beograd Huawei Servis
Adresa: Bulevar Vudro Vilsona 12
Telefon: 069/2255-401
Radno vreme: Svakoga dana: 12-20h
Email: galerija@promobi.rs
ProMobi servisni centar Novi Sad
Adresa: Ise Bajića 10
Telefon: 021/661-6634
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 13:00
Email: servisns@promobi.rs
ProMobi servisni centar Niš
Adresa: TC Kalca, prizemlje, Lamela E, Lokal 04
Telefon: 018/333-41-54
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Email: servisnis@promobi.rs

ili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Vaše zadovoljstvo je mera našeg uspeha – ProMobi servis mobilnih telefona.

Saznajte cenu popravke

Popunite polja ispod i saznajte cenu popravke za vaš uređaj.


    Slanjem poruke posetilac daje saglasnost da se podaci koje je dao automatski obrađuju i da ih Promobi servisni centar d.o.o. može koristiti u svrhu slanja obaveštenja i promotivnih ponuda. Posetilac je u svakom trenutku u mogućnosti da se odjavi sa mailing liste, ukoliko više nije zainteresovan da prati i prima na mail vesti o proizvodima i aktuelnim akcijama.