S Pen i Samsung Galaxy Note 9 – vredni čekanja

Samsung Galaxy Note 9uskoro će doći na tržište donoseći pregršt poslastica za svoje korisnike. Jedna od stvari zbog kojih ovaj uređaj vredi čekati, prema najnovijim informacijama, je i S Pen koji bi trebalo da obezbedi nove funkcionalnosti i rad sa Galaxy Note 9 uređajem učini jedinstvenim, učinkovitijim i lakšim.

S Pen – više od olovčice

S Pen je jedna od glavnih stvari koje čitavu liniju SamsungGalaxy Note telefona izdvaja od svih drugih uređaja na tržištu. Ovaj dodatak mobilnom telefonu zapravo je daleko više od “olovčice” koja može olakšati kucanje poruka i pomoći da “bocnete” pravu ikonicu.

S Pen radi kao savršena dopuna i proširanje Galaxy Note uređaja obezbeđujući dodatne funkcionalnosti koje su jedinstvene i svojstvene samo Note liniji telefona.

Međutim, poslednje glasine o S Penu koji će doći sa Samsung Galaxy Note 9 telefonom sugerišu da ova stvarčica sada ima nove “trikove u rukavu” i da je zaista vredno sačekati je.

Šta novo donosi S Pen?

Preciznih i sigurnih informacija, za sada, nema. Međutim, provereni izvori glasina koji su dokazali da znaju šta govore, poručuju “sačekajte i bićete veoma prijatno iznenađeni”.

Jedna od mogućih karakteristika o kojoj se spekulisalo jeste ta da S Pen dobija Bluetooth ove godine. Zahvaljujući ovome, S Pen bi mogao dobiti mogućnost da kontroliše različite dodatke i gedžete poput bežičnih zvučnika, mogućnost da zameni kompijuterskog miša ili se poveže sa kućnim aparatima. Jedina posledica bila bi povećana debljina S Pena kako bi mogao da ima veću bateriju.

Druga mogućnost, kojoj se mnogi nadaju, jeste da će S Pen, pored Bluetooth tehnologije dobiti zvučnik i mikrofon. Ovo bi omogućilo obavljanje telefonskih poziva samo preko S Pena, naravno, dokle god se sam telefon nalazi u blizini. Zauzvrat korisnici bi imali neverovatnu uštedu baterije, a da ne govorimo o cool i wou faktorima.

Tu je i treća stavka, idelna za tajne razgovore koje nije moguće pratiti. Naime, S Pen bi mogao dobiti opciju da njime pišete po, recimo, listu papira, ali da se tekst prikazuje na ekranu telefona Samsung Galaxy Note 9. Prilično zgodno zar ne?

U svakom slučaju, Note 9 dolazi sredinom avgusta i tada ćemo znati kakvu novu revoluciju u korišćenju telefona donosi.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit