Samsung Galaxy Fold 2 donosi S Pen i kameru od 108 megapiksela

Samsung Galaxy Fold 2, prema poslednjim glasinama, očekuje se na tržištu u drugoj četvrtini 2020. godine i donosi neverovatne karakteristike. Informacije koje su „iscurele“ ukazuju na to da će Fold 2 imati displej od 8 inča, kameru od 108 megapiksela sa zadnje strane, S Pen i, naravno, 5G podršku.

Sve ovo treba uzeti u obzir sa zrnom sumnje budući da zvanična potvrda iz Samsunga, za sada, izostaje.

 

Najava Galaxy Folda 2 u februaru?

Iako se ne isključuje mogućnost da Galaxy Fold 2 bude predstavljen na Samsungovoj prezentaciji sredinom februara, ovaj uređaj će se na tržištu najverovatnije pojaviti znatno kasnije.

Na ovo ukazuje Samsungov promo video za ovaj događaj u kome se mogu videti dva modula koja stoje umesto slova „A“ u nazivu Galaxy. Jedan od oblika je pravougaon, dok je drugi kvadratast. Pretpostavlja se da su ovi oblici, zapravo, obrisi dva uređaja koji će biti predstavljeni – Galaxy Z Flip i Galaxy Fold 2, gde je kvadratasti modul predstava Folda 2 koji će ličiti na svog prethodnika.

 

Bolje performanse

Za očekivati je da će Galaxy Fold 2 imati poboljšane performanse u odnosu na svog prethodnika. Zato ne iznenađuju glasine da će ovaj uređaj biti opremljen moćnim Qualcomm Snapdragon 865 SoC čipom koji radi sa 5G modemom. Drugim rečima, Fold 2 će imati 5G konekciju „out of the box“.

Ono što više iznenađuje kao podatak je mogućnost da Fold 2 ima pridodat S Pen koji je do sada bio rezervisan samo za Note telefone. Ukoliko se ova glasina ispostavi kao istinita, korisnici će moći da, na znatno bolji način iskoriste veći ekran koji dolazi sa Fold 2 telefonom.

Poboljšanje će biti vidljivo i po pitanju ekrana. Za razliku od prvog telefona koji je imao ekran od 7,3, novi Fold 2, očekuje se, imaće displej od čitavih 8 inča. Sam uređaj će, najverovatnije, imati iste dimenzije kao prethodnik, ali će ivice biti manje.

Preko ekrana, nova perjanica Samsunga trebalo bi da ima tanko staklo umesto plastike i kameru od 108 megapiksela.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit