Samsung Galaxy Note 20 top 5 karakteristika

Nova Samsungova perjanica Galaxy Note 20 stavlja akcent na brže i efikasnije obavljanje posla. Kao uređaj primarno namenjen biznis korisnicima ovaj mobilni telefon poseduje nekoliko funkcija namenjenih baš obavljanju posla.

 

Pametnije beleške

Samsung je dodao nekoliko novih stavki Beleškama. Na Note 20 telefonu opcija Live Sync omogućava korisnicima da sve beleške odmah automatski čuvaju na klaudu. Zahvaljujući ovoj opciji moguće je odmah im pristupiti preko računara, tableta ili drugog telefona. To znači da na lak način možete pretvoriti beleške u PowerPoint prezentaciju preko računara ili ih menjati sa različitih uređaja.

Takođe Note Replay je opcija koja korisnicima omogućava da pridodaju i glasovni snimak određenoj reči ili delu teksta.

Ujedno, sada je moguće direktno importovati PDF dokument u beleške, organizovati beleške u folderima, a tu je i bolje prepoznavanje rukopisa.

 

Deljenje ekrana

Deljenje ekrana i prebacivanje sa malog na veliki ekran sada je lakše nego li ikada. Ova opcija sada radi bežično preko aplikacije DeX koja radi u kooperaciji sa pametnim televizorima i konvertuje telefon ili tablet dajući im funkcionalnost nalik onoj koju pruža računar.

 

S Pen unapređenja

Samsung je dodao nekoliko Air Actiona S Penu. Vođenje prezentacije preko telefona je glatkije nego li ikad, a tu je i novih 5 funkcija koje olakšavaju navigaciju kroz uređaj i pružaju opciju da se, na primer, tokom prezentacije sa publikom prikaže određeni video preko jednostavnog gestura.

 

Povezivanje

Pored 5G Note 20 ima i ultra wide band tehnologiju koja omogućava deljenje dokumenata tako što uređaj uperite u drugi uređaj koji poseduje istu tehnologiju.

Telefon takođe poseduje i optimizaciju za Wi-Fi i Bluetooth.

 

Bolja baterija

Pored velike baterije od 4.300 mAh koja je u stanju da obezbedi čitav dan rada, Note 20 je ustanju da bateriju napuni na više od 50% za samo 30 minuta. Drugim rečima, čak i ukoliko intenzivno koristite Note 20, biće vam potrebno samo malo vremena da ga dopunite.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit