Servih mobilnih telefona van garancije

Najbrža popravka telefona

Servih mobilnih telefona van garancije

To što jeVaš telefon izašao iz garancije ne znači da je zastareo i da je njegovo vreme prošlo. ProMobi servis telefona van garancije je tu da, u slučaju kvara, produži životVašemuređajui učini da vas još dugo dobro i verno služi.

Bilo da vam je potrebna zamena baterije, neke od komponenti telefona ilije potrebno popraviti probleme softverske prirode, ProMobi će pronaći pravo i efikasno rešenje i pružiti vam 180 dana garancije na zamenjeni deo u vangarantnom roku.

Eksperti za vaš telefon

ProMobi je ovlašćeni servis za mobilne telefone različitih brendova telefona, od Samsunga, Lenova,do Microsoft, Applei Nokia telefona. Iskustvo i znanja koja poseduju naši serviseri u potpunosti se nalaze na raspolaganjuVama iVašem zadovoljstvu.

Znate daVam telefon ne radi, ali niste sigurni u čemu je kvar? Bez sekiracije. Prilikom prijema telefona odmah obavljamo dijagnostiku i nepogrešivo utvrđujemo gde je problem.

Korišćenjem propisanih alata i mašina zatim pristupamo popravciVašeg telefona uz korišćenje originalnih delova proizvođača.

Time osiguravamo nekoliko stvari:

 • nema rizika od novih kvarova koje bi neoriginalni delovi mogli da izazovu,
 • telefon će raditi “kao nov”,
 • za svaku popravku mobilnog telefona u vangarantnom roku dobijate 6 meseci garancije na zamenjeni deo.

Takođe, ProMobiVam omogućava i najbrži servis telefona van garancije. Ukoliko telefon donesete lično u naš servis, popravka, u zavisnosti od kvara, možebiti završenaistog dana.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat u servis mobilnih telefona.

Možete nas kontaktirati pozivanjem servisaili popunite formular ispod.

Status servisiranjaVašeg telefona u garanciji uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00