Servis mobilnih telefona u garanciji

Popravka svih modela telefona za najkraće vreme

Servis mobilnih telefona u garanciji

Bez obzira na to gde ste kupili svoj mobilni telefon, ukolikoVas muči neki kvar, a telefon je u garanciji, ProMobi servis mobilnih telefona rešiće svaki problem.

Bez obzira na to da li imate mobilni telefon marke Samsung,Apple,Nokia, Asus, Lenovo, BlackBerry… pružamoVam brzu popravku telefona u garanciji, najbolju uslugu i osiguravamo daVas telefon dobro i pouzdano služi.

Brzi servis mobilnih telefona u garanciji

AkoVaš telefon, iz bilo kog razloga, nije u funkciji, nema razloga da gubite vreme. ProMobi servis mobilnih telefona u garanciji pružaVam uslugu brzog servisa.

Na raspolaganju suVam dve mogućnosti:

 1. Ukoliko telefon lično donesete u naš servis, u većini slučajeva, popravka će biti završena u najkraćem mogućem roku-obično istog dana.
 2. Ukoliko ste telefon poslali putem kurirske službe, najčešći rok za popravku i vraćanje telefona nam je 48 sati.

Originalni delovi čuvaju garanciju

Tokom servisiranja mobilnih telefona u garanciji uVaš uređaj ugrađujemo originalne delove proizvođača uz korišćenje alata i mašina propisanih od strane samih brendova.

Na ovaj način osiguravamo da ćeVaš telefon raditi besprekorno nakon servisa, eliminišemo mogućnost dolaska do novih kvarova koje bi izazvali falsifikovani delovi i istovremeno garantujemo da ćeVaš mobilniuređajsačuvati garanciju.

Pošaljite telefon na popravku, mi snosimo troškove slanja

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko Daily Express kurirske službe pošaljete svoj telefon na servisiranje.

Možete nas kontaktirati pozivanjem servisaili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona u garanciji uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00