Servis televizora Samsung

Brza i efikasna popravka TV aparata

Servis televizora Samsung

Brza i efikasna popravka TV aparata

Televizor ne može da se pokrene, a signalna lampica blinka? TV ima sliku, ali nema ton? Pojavljuju se linije po ekranu ili uređaj prikazuje logo, ali se stalno restartuje? Nema razloga za brigu. ProMobi servis Samsung televizora rešiće svaki kvar brzo i efikasno.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i rezervišete svoj termin

Ovlašćeni servis Samsung televizora

Veliko iskustvo, stručnost i profesionalnost stoje Vam na raspolaganju u ProMobi servisu TV uređaja. Svaki kvar na Vašem Samsung televizoru servisiramo u najkraćem roku korišćenjem originalnih delova i sertifikovanih alata.

To znači da, ukoliko je u garantnom roku, Vaš Samsung televizor nakon servisiranja sačuvati garanciju, a u slučaju da se radi o popravci van garantnog roka, ProMobi servis Vam na zamenjeni deo daje garanciju u trajanju od šest meseci.

Šta uraditi kada nastupi kvar na Samsung televizoru

Televizor ne može da se upali? Ima ton, ali nema sliku, ne reaguje na daljinski ili je došlo do nekog drugog kvara? Potrebno je samo da nas kontaktirate i donesete svoj uređaj na servisiranje.

U slučaju da niste u mogućnosti da nas lično posetite i za to postoje dva rešenja.

Prvo imate mogućnost da nam pošaljete svoj uređaj o našem trošku putem usluge Pick-up i kurirske službe DExpress. Ukoliko je Vaš uređaj u garanciji proizvođača, obavezno pošaljite kopiju računa ili popunjen i overen garantni list sa vidljivim datumom kupovine uz sam uređaj.

Nakon što nas kontaktirate, Vaš uređaj će preuzeti kurirska služba i doneti u naš servis Samsung televizora. Potom serviser radi dijagnostiku i utvrđuje gde je došlo do kvara, a zatim Vas obaveštava o ceni popravke. Kada dobijemo odobrenje od Vas, pristupamo servisiranju televizora, testiramo ga i zatim Vas, putem SMS poruke, obaveštavamo da ga možete preuzeti ili uređaj može biti vraćen na Vašu adresu.

Sve što je potrebno da uradite je da popunite pozivnicu u nastavku, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš uređaj u što kraćem roku ponovo bude ispravan.

Druga opcija jeste dolazak naših servisera na Vašu kućnu adresu. Pošto nas kontaktirate i opišete kvar sa Vama dogovaramo tačan termin kada će ekipa doći i popraviti Vaš uređaj na licu mesta.

Zakažite svoj termin

Kako bi Vaš Samsung televizor bio ponovo ispravan u što kraćem roku možete nas pozvati telefonom ili popuniti formular. Na dalje je sve naša briga.

Naravno, sve vreme možete pratiti status servisiranja Vašeg uređaja na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00