Potrebna Vam je popravka – Mi dolazimo do Vas!

„ProMobi servis u pokretu“je premium usluga koju smo osmislili kako bismo Vam pružili maksimalni komfor u slučaju da Vam je potreban hitan servis mobilnog telefona ili tableta.

Obučeni i iskusni serviseri ProMobi servisnog centra dolaze na Vašu adresu i pružaju kvalitetnu uslugu servisiranja mobilnog uređaja u veoma kratkom roku uz potpunu poverljivost podataka i očuvanje Vaše privatnosti.

Ova usluga se odnosi samo za korisnike Samsung uređaja i na teritoriji Grada Beograda u prečniku od 25km od centra grada.

Osnovne pogodnosti usluge:

Cena usluge:

Izlazak vozila na adresu korisnika se naplaćuje u iznosu od 2.400 RSD, a dijagnostika i popravka uređaja po važećem cenovniku ProMobi servisnog centra.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit

Kontakt i zakazivanje termina

Pregled i servis svog mobilnog telefona ili tableta možete zakazati pozivom na broj Samsung Call centra:

SAMSUNG CALL CENTER:

011-321-68-99

RADNIM DANIMA: 09:00 - 18:00

Ili se javite našem redovnom call centru:

Pozovite i rezervišite termin

    Slanjem poruke posetilac daje saglasnost da se podaci koje je dao automatski obrađuju i da ih Promobi servisni centar d.o.o. može koristiti u svrhu slanja obaveštenja i promotivnih ponuda. Posetilac je u svakom trenutku u mogućnosti da se odjavi sa mailing liste, ukoliko više nije zainteresovan da prati i prima na mail vesti o proizvodima i aktuelnim akcijama.