Softversko ažuriranje telefona i tableta

Update sofvera za Samsung, Nokia, Asus, Acer, Microsoft, Tesla, BlackBerry i druge uređaje

Softversko ažuriranje telefona i tableta

Želite da vaš mobilni telefon ili tablet radi bržo i stabilno? Da izbegnete kočenje i bagovanje mobilnog telefona/tableta? Softversko ažuriranje telefona i tableta u ProMobi servisu za Samsung, Lenovo, Nokia, Microsoft, Asus, Acer, BlackBerry… je ono što će osigurati besprekoran rad vašeg uređaja.

Ažuriranje softvera može biti potrebno usled različitih razloga, ali predstavlja najbrži i najjeftiniji način za poboljšanje performansi vašeg telefonaili tableta.

Softversko ažuriranje telefona i tableta put do boljeg korisničkog iskustva

Ukoliko koristite smartphone telefon, update softvera je neophodan i kako bi ste dobili i iskoristili brojna softverska poboljšanja i funkcije na svom mobilnom telefonu. Sva ova unapređenja proizvođač vam omogućava novom verzijom softvera koju je potrebno ubaciti u vaš telefon.

Cena ažuriranja softvera na telefonu odnosno reinstalacije sistema na mobilnom nije ista za sve modele i zavisi od:

 • načina na koji se sprovodi reinstalacija operativnog sistema,
 • brenda i modela telefona,
 • vrste operativnog sistema koji se ažurira

U ProMobi servisu za mobilne telefone svako softversko ažuriranje telefona sprovode iskusni serviseri koji znaju sve tajne ovog procesa. Time se izbegava svaka moguća komplikacija i osigurava da će vaš telefon raditi bolje nakon ažuriranja softvera na telefonu.

Koliko traje softversko ažuriranje telefona i tableta?

U najvećem broju slučajeva, softversko ažuriranje telefona i tableta se završava istog dana. Da bi proces updata softvera bio što brži, potrebno je da svoj uređaj donesete lično u ProMobi servis.

Znajte da softversko ažuriranje telefona/tableta ne utiče na garanciju vašeg telefona. Naprotiv, u pitanju je procedura koja vam samo obezbeđue bolji, brži i stabilniji rad uređaja, bez rizika.

Pošaljite telefon, o našem trošku, na update softvera

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da ostvarite mogućnost da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat u ProMobi servis na softversko ažuriranje.

Pozovite ProMobiili popunite formular ispodza rezervaciju termina.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00