Zašto je Samsung Galaxy S10+ najbolji Android telefon za većinu korisnika

U obilju Android pametnih telefona Samsung Galaxu S10+ se izdvaja kao sjajan telefon koji inkorporira sve što korisnici žele uz minimalne kompromise. I sve to u pakovanju koje objedinjuje odličan hardver, dopadljiv, moderan dizajn i verovatno najbolji ekran koji trenutno postoji na tržištu mobilnih telefona.

 

Sve što zamisliš na jednom mestu

Razmislite. Koju funkciju ili opciju bi ste želeli od svog telefona? Šta je to što vam je važno da možete uraditi na svom smarphonu? Galaxy S10+ vam je već ispunio želju.

O čemu god da se radi, ovaj uređaj će uspešno parirati ili nadići konkurenciju.

Jedna od stvari koja ovaj uređaj čini idealnim za većinu korisnika jeste njegova baterija od 4100 mAh. Zahvaljujući njoj Galaxy S10+ je u stanju da pregura i dane najtežeg opterećenja bez potrebe da budete u strahu da će telefon ostati bez “goriva”.

Kada je u pitanju kamera, iako ne isporučuje najbolje fotografije u svetu mobilnih telefona, daleko od toga da se za Samsungov par kamera može reći da su nezadovoljavajuće. Naprotiv. Fotografije su izuzetnog kvaliteta i u odnosu na neke od konkurenata, samo u pojedinim oblastima, recimo kada je u pitanju zasićenost boja, zaostaju možda samo za dlaku.

 

Telefon koji može zaista mnogo

Sam broj stvari za koje je Galaxy S10+ sposoban može delovati pomalo zastrašujuće i zbunjujuće na korisnike koji nikada nisu koristili pametni telefon. Kao i sa svakom novom stvari, nakon kratkog perioda privikavanja lako je navići se i iskoristiti sve mogućnosti koje ovaj uređaj pruža.

Nakon toga, imaćete telefon koji ćete sa zadovoljstvom koristiti svakoga dana i koji će uspešno i brzo odgovoriti na svaki vaš zahtev i zadatak koji stavite pred njega.

U slučaju da Galaxy S10+ smatrate fizički prevelikim telefonom, mada ima onih koji bi rekli da što veći ekran to veće uživanje, na raspolaganju vam je Galaxy S10. Ovaj telefon je indentičan svom velikom bati na sve načine izuzev na dva: manjih je dimenzija, što znači da ima i ekran manje dijagonale, i bateriju slabijeg kapaciteta.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit