Hitan servis

VIP usluga ekspresne popravke mobilnog telefona

Hitan servis

VIP usluga ekspresne popravke mobilnog telefona

Potrebno Vam je da kvar na telefonu bude rešen za samo sat vremena? ProMobi Hitan servis mobilnih telefona stoji Vam na raspolaganju. Ova VIP usluga podrazumeva da će Vaš uređaj biti popravljen preko reda i servisiran odmah.

Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i odmah rešavamo problem sa Vašim mobilnim telefonom.

Kako funkcioniše Hitan servis mobilnih telefona

Kada nastupi problem sa telefonom potrebno je da nas pozovete i opišete kvar. Serviseri će na osnovu toga odmah napraviti procenu u čemu je problem i šta je sve od delova potrebno kako bi bio rešen.

Dok traje razgovor odmah proveravamo da li potrebne komponente imamo na stanju i ukoliko je odgovor potvrdan zakazujemo Hitan servis. Nakon toga donosite svoj mobilni telefon u ProMobi gde, nakon prijema uređaja, majstor započinje servisiranje.

Ukoliko želite sertifikovani serviser će u vašem prisustvu uraditi dijagnostiku kvara na mobilnom telefonu kako bi se potvrdilo gde je nastao problem, a zatim započeti servisiranje Vašeg uređaja.

Ukoliko se ne radi o ogromnom kvaru koji iziskuje dodano vreme, u narednih 60 minuta telefon će biti popravljen i moćićete da ga ponovo koristite.

Koliko košta usluga Hitan servis i kada je dostupna

Hitan servis, pored cene delova i rada, naplaćuje se dodatnih 1500 dinara + PDV.

Ova VIP usluga dostupna Vam je u bilo kom trenutku tokom radnog vremena servisa ProMobi, od ponedeljka do subote.

Sa uslugom Hitan servis možete zaboraviti na nepotrebno čekanje i izbeći sve potencijalne probleme i kašnjenja.

Tokom brzog servisiranja Vašeg moblinog telefona u uređaj ugrađujemo isključivo originalne delove proizvođača i koristimo mašine i alate koje je sam proizvođač telefona odobrio. To znači ne samo da će telefon u najkraćem roku ponovo biti u funkciji već i da će biti sačuvana garancija telefona, ukoliko je i dalje u garantnom roku.

U suprotnom, ProMobi Vam daje garanciju na svaki ugrađeni deo.

Pozovite nas i zakažite svoj Hitan servis.

  Forma za prijavu
  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00