Otkup i zamena mobilnih telefona

Prodajte nam svoj uređaj ili ga zamenite za drugi

Otkup i zamena mobilnih telefona

Prodajte nam svoj uređaj ili ga zamenite za drugi

Želite da prodate ili zamenite svoj stari telefon za drugi? ProMobi vam pruža upravo tu mogućnost. Potrebno je samo da nam donesete svoj uređaj u naš servis. Nakon što uradimo dijagnostiku i procenu vrednosti Vašeg mobilnog telefona na raspolaganju su vam tri opcije:

 • Otkup vašeg mobilnog telefona
 • Trade In – zamena vašeg mobilnog telefona za novi telefon
 • Zamena vašeg mobilnog telefona za polovni telefon sa garancijom od 12 meseci

Otkup mobilnih telefona

Ukoliko odaberete opciju otkup mobilnih telefona za svoj uređaj dobijate novac. Ukupna vrednost mobilnog se utvrđuje na osnovu stanja samog uređaja, njegove starosti, da li je i dalje u garanciji i šta od opreme za njega posedujete.

Uz telefon je potrebno da priložite i račun, a u slučaju da ga nemate neophodno je da priložite ličnu kartu ili drugi dokument sa slikom na uvid.

Zamena vašeg telefona za novi uređaj

Druga opcija je Trade in program ili zamena mobilnog telefona za neki od novih uređaja iz naše ponude uz doplatu. Naravno, u ovom slučaju od vrednosti novog telefona, koje nudimo po najboljim cenama, biće odbijena suma na koju je procenjen Vaš stari uređaj.

Pored garancije, uz novi mobilni telefon dobijate i zaštitnu foliju koju Vam možemo odmah staviti na telefon kako bi ekran od starta bio bezbedan od grebanja i oštećenja.

Takođe, ovde postoji i mogućnost da nam ostavite svoj mobilni telefon i dobijete poseban vaučer uz koji možete ostvariti popust prilikom kupovine novog mobilnog telefona u nekom od ProMobi lokala.

Zamena vašeg telefona za polovan telefon

U slučaju da niste zainteresovani za novi uređaj, svoj telefon želite možete da zamenite za neki od polovnih uređaja koje imamo u ponudi. Na raspolaganju Vam je širok izbor modela različitih proizvođača i cenovnog ranga.

U zavisnosti od vrednosti Vašeg telefona možete odabrati model koji je istog cenovnog ranga ili skuplji uz doplatu.

Ispravnost svih polovnih uređaja je testirana tako da u ovoj opciji dobijate garanciju na mobilni telefon u trajanju od godinu dana.

Jedina komponenta koja ne podleže garanciji je baterija uređaja koja se ubraja u potrošni materijal.

Za otkup i zamenu mobilnih telefona kontaktirajte ProMobi

Za sve dodane informacije možete nas kontaktirati putem telefona, doći u servis ili popuniti formular i rezervisati termin u našem servisu.

  Forma za prijavu zahteva za otkup/zamenu mobilnog telefona  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00