Ovlašćeni servis Huawei telefona i tableta

Popravka Huawei mobilnih uređaja

ProMobi ovlašćeni servis Huawei telefona u Beogradu stoji vam na raspolaganju za sve vrste kvarova vašeg uređaja. Mobilni neće da upali, došlo je do oštećenja i potrebna vam je zamena ekrana na Huawei mobilnom telefonu, mobilni uređaj koči pri radu, imate problem sa kamerom na Huawei telefonu ili vam neki drugi problem zadaje muke?

Budite bez brige. ProMobi ima rešenje za svaki problem i pruža vam servis mobilnih telefona po najboljoj ceni.

Ovlašćeni servis Huawei telefona i tableta

Servis Huawei uređaja po pristupačnoj ceni

Huawei telefoni svoju popularnost duguju dobrim karakteristikama koje nude korisnicima, kvalitetom izrade, ali i dugotrajnošću.

Međutim, kao i svi drugi mobilni uređaji, Huawei telefoni i tableti mogu ispasti iz džepa, upasti u vodu ili biti pogođeni različitim kvarovima.

Šta god da se dogodi ProMobi ovlašćeni Huawei servisje tu da vam pruži vrhunsku uslugu popravke svih vrsta kvarova u najkraćem roku i po pristupačnoj ceni.

Ugradnja originalnih Huawei delova

Prilikom servisa Huawei telefona ugrađujemo isključivo originalne delove koje uvek imamo na lageru. Na ovaj način osiguravamo da će vaš uređaj besprekorno raditi, sprečavamo mogućnost da neadekvatni deo izazove nove kvarove, čuvamo garanciju vašeg Huawei uređaja i štedimo vaše vreme jer delove uvek imamo.

Ukoliko vaš Huawei telefon više nije u garantnom roku, a potreban mu je servis, nakon popravke u ProMobi servisu, dobićete garanciju na svaki deo koji smo ugradili u vaš telefon. To znači da možete biti spokojni i sigurni da će vaš uređaj dobro raditi.

ProMobi serviseri posebno su obučeni za popravku Huawei telefona i tableta i poseduju velliko iskustvo kojim garantuju da će uspešno otkloniti svaki kvar. Alat i mašine koje koriste u radu propisani su od strane samog brenda Huawei tako da se vaš telefon tokom servisiranja nalazi u najboljim rukama.

Pošaljite uređaj u ProMobi ovlašćeni Huawei servisni centar o našem trošku

Ako vam ovlašćeni servis Huawei telefona ProMobi nije blizu, dovoljno je da nas kontaktirate i dogovorite da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj uređaj na servisiranje.

Potrebno je samo da nas pozovite telefonom ili popunite formular ispod kako bi ste rezervisali svoj termin, a status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00