Ovlašćeni servis
Nokia telefona

Najstručniji serviseri Nokia telefona

Ovlašćeni servis Nokia telefona

ProMobi ovlašćeni servis Nokia telefona pruža vam mogućnost popravke svih vrsta kvarova na mobilnom telefonu u najkraćem roku. Bez obzira na model i to da liimatecrn ekran na Nokia telefonu, telefon se koči u radu, neispravna je kamera, ne rade dugmići, slaba je baterija ili vam je potrebna zamena touchsreen ekrana ili polomljenog stakla. UProMobi servisima očekuje vas najkvalitetnija popravka, kao i najniža cena servisiranja Nokia telefona.

Originalni delovi za Nokia telefon

Servis mobilnih telefona ProMobi je ovlašćeni servisni centar Nokia telefona još od 2010. godine. Posedujemo ogromno iskustvo u popravci svih zamislivih kvarova na uređajima ovog brenda i ne postoji kvar koji nismo u stanju da rešimo. Za vas to znači da, bez obzira na problem koji vas muči, ProMobi servis Nokia telefona ima najbolje rešenje i pruža vam servis telefona po najnižoj ceni.

Vaše zadovoljstvo i sigurnost u telefon koji koristite za nas predstavljaju prioritet. Upravo je to razlog zbog kojeg ugrađujemo isključivo originalne delove i tako osiguravamo da vaš telefon radi brzo i bez greške.

Važno je napomenuti da servisiranjem Nokia telefona u ProMobi centru, garancija koju vaš uređaj ima, bez obzira da li je kupljen u prodavnici ili preko mobilnog operatera, ostaje netaknuta. S druge strane, ukoliko je vaš Nokia telefon van garancije, nakon servisiranja ProMobi vam pruža garanciju na svaki deo koji smo zamenili.

Bez obzira da li posedujete telefon sa ekranom osetljivim na dodir ili model sa fizičkom tastaturom, sa Android ili Windows operativnim sistemom, znajte da korišćenje kopija rezervnih delova, neoriginalnih punjača i baterija, može dovesti do trajnog oštećenja vašeg uređaja. I ne samo to. U slučaju bilo kakvog dodatnog kvara, do kog lako može doći kada se ugrađuju neoriginalni delovi, gubite garanciju. To nikako ne želite, zar ne?

Najbrži servis Nokia telefona

Ukoliko svoj Nokia telefon lično donesete u ProMobi oblašćeni servis, popravljen i potpuno funkcionalan uređaj dobijate nazad u najkraćem mogućem roku.

Nokia telefon je sasvim sigurno vaša desna ruka svakoga dana. Bez obzira da li se radi o poslu, prijateljima ili zabavi, on je prvi kome se okrećete. Budući da vam je stalno potreban, možda se bez potrebe mučite sa korišćenjem svog neispravnog telefona ne želeći da propustite važan poziv, poruku ili mail.

Nema razloga za to.

Dok je vaš Nokia telefon na servisu, možete dobiti zamenski telefon i biti sigurni da ćete biti dostupni u svakom trenutku.

ProMobi je ovlašćeni servis i za telefone kupljene kod bilo kog mobilnog operatera u Srbiji. Ukoliko telefon predate na servisiranje u poslovnici svog mobilnog operatera, popravljen uređaj dobijate u roku od 24 do 48 sati bez obzira na mesto iz kog šaljete svoj mobilni telefon.

Pošaljite nam Nokia telefon na popravku o našem trošku

Ako vam ovlašćeni servis Nokia telefona ProMobi nije blizu, dovoljno je da nas kontaktirate i dogovorite da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Nokia telefon na servisiranje.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovetetelefonom ili popunite formular ispodkako bi ste zakazali svoj termin.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00