Servis Asus mobilnih telefona

Najbolji servis svih modela Asus uređaja

Servis Asus mobilnih telefona

Najbrži servis Asus telefona, korišćenje originalnih delova, iskusni serviseri koji znaju kako da uspešno otklone svaki kvar. To je ono što vam pruža ProMobi ovlašćeni servis Asus telefona u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Vaše zadovoljstvo kao naših klijenata je ono čime se vodimo u svom radu. Bez obzira da li je puklo staklo ekrana na Asus telefonu, telefon neće da se upali, ne radi zvučnik, dugme ili je tač skrin na Asus telefonu pokvaren, jasno nam je da nemate vremena za gubljenje. Zato će svaki kvar na vašem uređaju biti popravljen u najkraćem roku.

Servis Asus telefonapo pristupačnoj ceni

U ProMobi servisu Asus telefona osiguravamo da vaš uređaj dobije najbolju brigupo pristupačnoj ceni.I pre nego što se zapitate da li postoje neki dodatni ili skriveni troškovi, rećićemo vam da budete bezbrižni.

ProMobi servis Asus telefona radi isključivo sa originalnim delovima za vaš uređaji uz korišćenje alata i mašina koje je sam proizvođač preporučio. Time ne samo daubrzavamo proces popravke telefona, već štedimo vaše vreme i osiguravamo da, ukoliko je vaš Asus telefon pod garancijom, ona ostane i dalje važeća i nakon servisa.

Ovlašćeni serviser telefona za sve mobilne operatere

Ukoliko ste telefon kupili preko nekog od mobilnih operatera u Srbiji i on senalazi u garanciji, ProMobi servis Asus telefona je takođe adresa za sve popravke.

Telefon predajete u poslovnici svog mobilnog operatera, a uređaj potom dolazi na servisiranje kod nas.

U slučaju da je garantni rok za vaš aparat istekao, ProMobi servis telefona vam za sve vangarantne popravke obezbeđuje garanciju za ugrađeni deo.

BESPLATNO pošaljite svoj telefon na servisiranje

Ukoliko ste sprečeni da lično dođete u ProMobi servisna raspolaganju vam je mogućnost da svoj uređaj pošaljete na servisiranje potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nas kontaktirate i sa operaterom dogovorite sve detalje o slanju vašeg telefona preko kurirske službe.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00