Servis Honor mobilnih telefona

Popravka svih modela Honor telefona

Servis Honor mobilnih telefona

Ukoliko imate problem sa svojim Honor telefonom – uređaj se pali i gasi, napukao Vam je ekran ili telefon radi usporeno, nema razloga za brigu. ProMobi ovlašćeni servis Honor telefona u Beogradu, Nišu i Novom Sadu stoji Vam na raspolaganju. Nudimo Vam brzo i efikasno otklanjanje svakog problema na vašim uređajima uz ugradnju originalnih delova.

U najkraćem vremenskom roku, Vaš Honor telefon biće ponovo u funkciji i raditi pouzdano i brzo.

ProMobi servis Honor telefona ima rešenje za svaki kvar

Honor mobilni telefoni, zahvaljujući dobrim karakteristikama i performansama koje donose, predstavljaju odličan izbor za veliki broj korisnika.

Međutim, nezgode se dešavaju pa Honor telefon može postati žrtva ispadanja iz džepa, neopreznog rukovanja ili nekog drugog mehaničkog oštećenja. U ovakvim slučajevima, najbolji lek je da svoj telefon donesete u ProMobi ovlašćeni servis mobilnih telefona. Naši majstori stoje Vam na raspolaganju tako da će Vaš uređaj za kratko vreme ponovo biti u funkciji.

O kakvom god kvaru da se radi imamo pouzdano rešenje po najpovoljnijoj ceni popravke.

Vrhunsku uslugu Vam pružamo zahvaljujući ugradnji originalnih delova za Honor mobilne telefone tako da možete biti sigurni da će nakon servisiranja:

 • uređaj besprekorno raditi,
 • neće postojati mogućnost da neadekvatni deo izazove nove kvarove,
 • garancija će biti sačuvana ukoliko je Vaš uređaj u garantnom roku
 • telefon ponovo biti u Vašim rukama u najkraćem mogućem roku.

ProMobi serviseri posebno su obučeni za popravku Honor telefona i poseduju vredno iskustvo kojim garantuju da će uspešno otkloniti svaki kvar. Alat i mašine koje koriste u radu propisani su od strane samog proizvođača, čime se osigurava da Vaš telefon, tokom servisiranja, bude u najboljim rukama.

I u slučaju da Vaš uređaj više nije u garantnom roku dobijate jedak kvalitet servisiranja. Nakon popravke u ProMobi servisu Honor mobilnog telefona, pružamo vam garanciju na svaki deo koji smo ugradili u Vaš telefon.

Koliko traje servis Honor telefona?

Popravku Honor telefona u servisu ProMobi obavljamo u najkraćem mogućem roku. Naravno, ukoliko se radi o ozbiljnijem kvaru koji zahteva posebno testiranje i dijagnostiku, servisiranje može trajati do 48 sati.

Međutim, ukoliko Vam je za to vreme neophodno da budete dostupni ili očekujete neodložan poziv, ni tu nema problema. Dok je Vaš telefon na servisu, možete dobiti zamenski telefon i biti tu za svoje prijatelje i poslovne saradnike.

Ukoliko ste telefon kupili preko jednog od mobilnih operatera, od trenutka kada predate uređaj, 24 do 48 sati kasnije servis Honor telefona ili tableta biće završen, i to bez obzira iz kog dela Srbije šaljete svoj telefon i o kakvom se kvaru radi.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako ovlašćeni servis Honor telefona ProMobi nije blizu Vas, dovoljno je da nas kontaktirate i dogovorite da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Honor telefon na servisiranje.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispod kako bi ste rezervisali svoj termin.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00