Servis iPhona

Ovlašćeni servis Apple mobilnih telefona

Apple uređaje karakteriše kvalitetna izrada i pouzdanost u radu. Zato ih korisnici toliko i vole. Međutim, kao i sve mašine, nisu imuni na kvarove, koliko god oni retki bili. Ako ste kao većina vlasnika Apple uređaja, kada je potrebno popraviti iPhone, onda tražite isključivo autorizovani servis. ProMobi ovlašćeni servis ima rešenje za sve vrste problema sa vašim iPhonom.

Naši iskusni i licencirani serviseri brzo, pouzdano i povoljno servisiraju sve vrste kvarova ugradnjom originalnih delova i uz pomoć sertifikovanih mašina i alata.

Servis iPhona

Kvalitetan servis iPhona

Ugrađivanje kopija delova i neoriginalnih baterija prilikom servisa iPhone telefona, kao i korišćenje neodgovarajućeg alata, siguran su put do novih kvarova i potencijalno trajnog oštećenja uređaja. Pored toga, ovakvo servisiranje zasigurno poništava garanciju iPhone telefona i onemogućava korišćenje brojnih pogodnosti koje nude Apple programi zamene uređaja.

Zato, bez obzira da li se radi o, zameni baterije, popravci iPhone ekrana, kontektora za punjenje uređaja ili servisiranju nekog drugog kvara, ProMobi ovlašćeni Apple servis učiniće sve kako bi vaš telefon ponovo bio ispravan uz čuvanje garancije.

U slučaju da niste sigurni šta je problem sa Vašim iPhonom budite bez brige. Svaki uređaj prvo prolazi kroz dijagnostiku kako bi se tačno i precizno utvrdilo gde je nastao kvar. Na ovaj način precizno dobijate informaciju o svom uređaju i ceni popravke u slučaju da je telefon izašao iz garantnog roka.

Brz servis iPhone telefona

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu. Svesni smo da je iPhone sastavni deo Vašeg života i da vam je potrebno da što pre ponovo bude u ispravnom stanju. Zato svaku popravku obavljamo u najkraćem mogućem roku.

Svoj uređaj u ProMobi ovlašeni Apple servis možete doneti lično ili nas možete kontaktirati kako bismo dogovorili da nam uređaj pošaljete putem kurirske službe.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete telefonom ili popunite formular i rezervišete svoj termin.

Naravno, status servisiranja vašeg iPhone uređaja uvek možete proveriti na stranici naloga.

Ne pravite kompromise za svoj iPhone – izaberite ProMobi ovlašćeni Apple servis.

Potreban vam je hitan servis?

Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Forma za prijavu   Forma za prijavu   Aktuelno

   Call centar

   011-3555-047

   servis@promobi.rs

   PON-PET 09:00 – 18:00
   SUB 09:00-15:00