Servis Microsoft
telefona

Brza popravka svih kvarova na Microsoft telefonima

Servis Microsoft telefona

Imate problem sa Lumia telefonom ili nekim drugim Microsoft mobilnim uređajem? Na pravom ste mestu. ProMobi ovlašćeni servis Microsoft telefona brzo i efikasno popravlja svaki kvar.

Microsoft telefon sporo radi i koči, možda Vam je Lumia telefon upao u vodu i neće da se upali ili ste konektovani na WiFi, ali telefon neće da skine aplikaciju? Možda Vas muči napukao ekran na Lumia telefonu, ili problem sa ekranom osetljivim na dodir?

Bez obzirao kom kvaru se radi ProMobi servis ima rešenje.

Brza popravka Microsoft telefona

Ako sami donesete uređaj u ProMobi servis telefona popravka će biti završena u najkraćem mogućem roku. Naime, u ProMobi servisu imamo zalihe rezervnih delova tako da Vaš telefon popravljamo bez čekanja. U međuvremenu ste pokriveni zamenskim telefonom tako daVaša porodica, prijatelji i poslovni saradnici neće ni primetiti da je Vaš Microsoft telefon na servisu.

Takođe, ProMobi servis Microsoft telefona Vam nudi popravku aparata po najnižoj ceni na tržištu. Razlog leži u tome što originalne delove nabavljamo direktno od proizvođača tako da za Vas nema nikakvih dodatnih troškova.

Originalni delovi za Vas znače sigurnost da će vaš Microsoft telefon raditi besprekorno, bez mogućnosti da izazovu novi problem sa drugim komponentama telefona. Ujedno, ako je Vaš telefon u garantnom roku, garanciju nećete izgubiti.

Ukoliko Vam je potreban servis Lumia ili nekog drugog Microsoft telefona koji ste kupili preko svog mobilnog operatera, kvar će biti otklonjen, a aparat Vam vraćamo u roku od 24 do 48 sati od momenta kada ga budete predali. I to bez obzira na deo zemlje iz kog šaljete svoj telefon.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Microsoft telefon na servisiranje.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonomili popunite formular ispodi rezervišite svoj termin.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00