Servis Mobiwire
telefona

Popravka mobilnih telefona bez premca

Servis Mobiwire telefona

Napuklo staklo na Mobiwire telefonu, zamena baterije, tasteri ne rade na mobilnom, možda Vas muči neki drugi problem sa mobilnim? Nema razloga za brigu. ProMobi servis Mobiwire telefona popraviće svaki kvar za najkraće vreme i po najnižoj ceni.

Servis Mobiwire telefona u najkraćem roku

Brzi servis Mobiwire telefona Vam omogućava da svoj telefon u ispravnom stanju dobijete nazad u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući zalihama rezervnih delova koje odmah možemo zameniti na Vašem Mobiwire telefonu, iskusnim serviserima i uigranom timu, popravljen telefon dobijate za najkraće moguće vreme.

Jedini preduslov je da nam lično donesete telefon na servisiranje.

Pri tom, možete biti sigurni da će Vaš telefon biti servisiran alatom i mašinama koje je proizvođač preporučio uz korišćenje originalnih delova.

To znači da:

 • ne gubite garanciju za svoj telefon,
 • posle servisiranja, Vaš telefon će raditi kao nov,
 • izbegavate rizik da loši delovi izazovu nove, još teže kvarove,
 • štedite svoje dragoceno vreme.

S druge strane, sve za sve popravke van garantnog roka ProMobi servis Mobiwire telefona Vam pruža garanciju za svaki deo koji su ugradili naši serviseri.

Ovlašćeni servis za Mobiwire telefone mobilnih provajdera

Kupili ste Mobiwire telefon preko svog mobilnog operatera. Telefon je u garanciji, ali ga je zadesio kvar. Nikakav problem. ProMobi servis telefona jei u ovom slučajutu za Vas.

Potrebno je samo da telefon predate u poslovnici svog mobilnog provajdera koji će uređaj poslati nama. Nakon opravke, ispravan telefon Vam vraćamo.

Pre nego što pitate, odmah ćemo Vam reći da nema dugog čekanja. Ceo proces biće završen u roku od 24 do 48 sati od trenutka kada predate telefon na popravku.

O našem trošku pošaljite svoj telefon na servisiranje

Ukoliko niste u mogućnosti da lično posetite ProMobi servis Mobiwire telefona, na raspolaganju Vam je mogućnost da svoj uređaj pošaljete na servisiranje potpuno BESPLATNO preko kurirske službe.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i sa operaterom dogovorite sve detalje o slanjuVašeg telefona preko kurirske službe.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispod.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00