Servis Motorola
mobilnih telefona

Brza i pouzdana popravka Motorola uređaja

Servis Motorola mobilnih telefona

Potreban Vam je servis Motorola mobilnog telefona? ProMobi servis je sve što Vam treba. Zamena stakla na ekranu i tač skrina na Motorola telefonu, popravka mobilnog koji je upao u vodu, rešavanje softverskih i svih drugih kvarova. Sve na jednom mestu. Nema problema sa mobilnim uređajem koji ProMobi nije u stanju da reši.

Originalni delovi za servisiranje Motorola telefona

Vaš mobilni telefončini sastavni deo vašeg života i naporno radi za Vas. Zato ne rizikujte sa stavljanjem neoriginalnih baterija i delova u slučaju kvara. Telefon je tu da Vas služi, a ovakvi delovi mogu dovesti do novih problema, pa često i do trajnog oštećenja mobilnog telefona.

ProMobi servis Motorola telefona prilikom popravke u Vaš mobilni ugrađuje samo originalne delove i na taj način osigurava da:

 • Vaš Motorola mobilni telefon nakon servisa radi besprekorno,
 • Sačuvate garanciju svog telefona,
 • Ne dođe do novih kvarova usled nekompatibilnosti ugrađenih delova,
 • Dobijete najbrži i najjeftiniji servis Motorola telefona budući da delove nabavljamo direktno od proizvođača i uvek imamo na stanju.

Pored toga, ProMobi serviseri telefona su vrhunski majstori sa ogromnim iskustvom i znanjem, a u svom radu koriste isključivo alate i mašine preporučene od strane samog brenda Motorola.

Sve to znači da dobijate najbolji servis za svoj Motorola telefon po najnižoj ceni.

Servis Motorola mobilnih telefona na licu mesta

Mobilni telefon imate zato što Vam je potreban u svakom trenutku. Zato vaš Motorola mobilni telefon servisiramo u najkraćem vremenskom roku. Preduslov je samo da telefon lično donesete u naš servis.

Kao ovlašćeni serviser Motorola telefona za sve mobilne operatere u zemlji ProMobi je prava adresa kojoj se možete obratitii za popravku telefona koji su u garanciji, a kupljeni su preko operatera. Svoj uređaj možete predati i u poslovnici Vašeg provajdera, a 24 do 48 sati kasnije, čekaće Vas ispravan uređaj, bez obzira na deo Srbije u kome živite.

Ukoliko posedujete telefon koji više nije u garantnom roku obezbeđujemo Vam garanciju za ugrađeni deo i tako pružamo dodatnu sigurnost u kvalitet popravke.

ProMobi vam nije blizu? BESPLATNO pošaljite svoj telefon na servisiranje

Ukoliko niste u mogućnosti da lično posetite ProMobi servis Motorola telefona, na raspolaganju Vam je mogućnost da svoj Motorola telefon pošaljete na servisiranje potpuno BESPLATNO preko kurirske službe. Potrebno je samo da nas kontaktirate i sa operaterom dogovorite sve detalje o slanju Vašeg telefona.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispodi rezervišite svoj termin.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00