Servis Samsung
mobilnih telefona

Najniža cena, najbrži servis Samsung telefona

Potreban vam je ovlašćeni servis Samsung mobilnih telefona u kome, bez obzira na model i vrstu kvara dobijate brzu i kvalitetu popravku uređaja? Ne tražite dalje. ProMobi servis mobilnih telefona osiguraće da dobijete vrhunsku uslugu po najboljoj ceni.

Servis Samsung mobilnih telefona

Ovlašćeni servis Samsung mobilnih telefona ProMobi, uvek je tu za vas

ProMobi servis Samsung mobilnih telefona ima rešenje za svaki kvar na vašem uređaju. Sve svoje znanje i višegodišnje iskustvo tokom kog smo uspešno rešili svaki zamislivi kvar, od napuklog stakla na telefonu, do neispravnog touchscreena i oštećenja usled kvašenja mobilnog, stavljamo vama na raspolaganje. Sve kako bismo osigurali da vaš mobilni telefon nakon popravke besprekorno radi.

Kao ovlašćeni serviseri Samsung uređaja, tokom popravke vašeg mobilnog telefona ugrađujemo isključivo originalne delove. To znači da:

 • u servisu garantovano dobijate komponentu koja je odgovarajuća baš za model vašeg mobilnog telefona
 • ne gubite garanciju ukoliko je vaš uređaj i dalje u garantnom roku
 • za popravke van garantnog roka obezbeđujemo garanciju za ugrađeni deo
 • dobijate profesionalan servis Samsung telefona po najnižoj ceni

Vi zaslužujete samo najbolje. Zato u radu koristimo isključivo specijalizovane alate i mašine čime osiguravamo dausluga popravke vašeg Samsung mobilnog telefona bude maksimalnog kvaliteta i ispuni sva vaša očekivanja i zahteve.

Popravka mobilnog telefona za samo 1 sat

Znamo da je mobilni telefon nešto bez čega nigde ne idete i da vam je potrebno da bude u funkciji što pre! Zato vam pružamo brzi servis Samsung telefona. Dovoljno je da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa mobilnih telefona, donesete svoj aparat i telefon će biti “kao nov” u najkraćem mogućem roku.

Možda očekujete važan poziv ili mail baš dok je uređaj na servisu? Vaši prijatelji i poslovne obaveze ne mogu da čekaju, svesni smo toga. Budite bezbrige. Iako dobijate najbržu popravku Samsung telefona na raspolaganju vam je i mogućnost dobijanja zamenskog telefona.

U slučaju da ste telefon uzeli preko mobilnog operatera, 24 do 48 sati od trenutka kada ste ostavili telefon na servisiranje, vašuređajće biti ispravan i ponovo u vašim rukama.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj Samsung telefon ili tablet na servisiranje ili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Vaše zadovoljstvo je mera našeg uspeha – ProMobi servis mobilnih telefona i tableta…

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Aktuelno

   

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00