ProMobi maloprodaja

ProMobi maloprodaja

Tažite novi uređaj ili Vam je potrebno servisiranje starog? Posetite ProMobi maloprodajne objekte u kojima možete pronaći sve što Vam je potrebno od pametnih uređaja, mobilnih telefona do bele tehnike.

TC Galerija – Samsung brend store

U tržnom centru Galerija nalazi se specijalizovani ProMobi Samsung brend store u kome možete pronaći širok asortiman Samsung uređaja.

Čukarica – centralni servis

Našu glavnu bazu možete pronaći na Banovom brdu u Endija Vorhola 9 (zgrada Jysk-a). Na ovoj lokaciji nalazi se centralni servis ProMobi kao i multi brend store sa širokom ponudom proizvoda različitih proizvođača.

Trade In – otkup uređaja

Želite da prodate ili zamenite svoj stari telefon za drugi? ProMobi vam pruža upravo tu mogućnost. Potrebno je samo da nam donesete svoj uređaj u naš servis. Nakon što uradimo dijagnostiku i procenu vrednosti Vašeg mobilnog telefona na raspolaganju su vam tri opcije:

  • Otkup mobilnog telefona.
  • Trade in – zamena starog telefona za novi.
  • Zamena mobilnog za polovni telefon.

Produžena garancija

Bez obzira na to da li kupuješ novi Samsung uređaj ili želiš da produžiš garanciju za postojeći, uz Samsung produženu garanciju ostvaruješ sve pogodnosti poput brze usluge, sertifikovanih tehničara, orginalnih delova. Zato svoju brigu prepusti nama i kupi Samsung produženu garanciju i uživaj u potpunosti u svojim Samsung proizvodima uz 5 godina garancije.

Call centar

011-3555-047

servis@promobi.rs

PON-PET 09:00 – 18:00
SUB 09:00-15:00