Servis Apple računara

Ovlašćeni servis Mac laptopova, desktop kompjutera i tableta

Servis Apple računara

Ovlašćeni servis Mac laptopova, desktop kompjutera i tableta

Ovlašćeni servis Apple računara ProMobi pruža Vam uslugu popravke svih kvarova na iPad, MacBook, iMac, Mac mini i Mac Pro računarima. Ugradnjom originalnih delova brzo i kvalitetno, servisiramo Apple uređaje u garanciji, ali i računare koji su van garantnog roka.

Iskusni, sertifikovani serviseri stoje vam na raspolaganju bez obzira na model Vašeg uređaja i problem koji Vas muči. Poklonite nam Vaše poverenje, a mi ćemo otkloniti svaki problem u najkraćem mogućem roku.

Besplatan servis Apple računara u garanciji

Ukoliko je došlo do kvara na Vašem Mac Book laptopu, iPad, iMac, Mac Pro ili Mac mini računaru, a sam uređaj je i dalje u garanciji, u ProMobi servisu dobijate besplatan servis Apple uređaja.

Kako da znate da li je Vaš Apple uređaj u garanciji?

U slučaju da računar ili tablet nije stariji od godinu dana on se nalazi u Apple internacionalnoj garanciji bez obzira na to da li ste ga kupili u zemlji ili inostranstvu.

Za uređaje koji su kupljeni u Srbiji, prema Zakonu o zaštiti potrošača, ostvarujete dodatnih godinu dana garancije koja važi samo u našoj zemlji. Međutim, ovakav vid dodatne garancije za uređaje kupljene u inostranstvu nije važeći u našoj zemlji.

Ukoliko ste za svoj uređaj uzeli i aktivirali Apple Care Vaš računar poseduje dodatnu garanciju koja važi tri godine od datuma kupovine i imate pravo na besplatan servis.

Servis Apple uređaja van garancije

ProMobi ovlašćeni servis Apple računara je mesto na kome, po pristupačnoj ceni, možete popraviti svoj uređaj i ukoliko je izašao iz garantnog roka.

Otklanjamo sve vrste problema bez obzira da li je u pitanju softverski ili hardverski kvar. Od zamene ekrana, postavljanja nove baterije i zamene tastature na Apple računaru do rešavanja kvarova sa kulerom, SSD memorijom, WiFi karticom, podizanjem sistema ili punjačem uređaja.

Za svaki problem sa Apple uređajem imamo rešenje, a na svaki ugrađeni deo ProMobi Vam daje garanciju u trajanju od šest meseci.

Iskoristite Apple Quality program

U slučaju da je Vaš uređaj obuhvaćem nekim od Apple Quality programa, u ovlašćenom servisu Apple računara ProMobi ostvarujete pravo na popravku bez ikakve nadoknade.

Rezervišite svoj termin

Svoj Apple uređaj u ProMobi servis možete doneti lično ili nas možete kontaktirati putem telefona ili popunjavanjem formulara za rezervaciju termina. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naš servis, uređaj nam možete poslati i putem kurirske službe.

Na našem sajtu sve vreme možete pratiti status servisiranja Vašeg Apple računara na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00