Popravke u garanciji

Popravke telefona i tableta

Servis mobilnih telefona u garanciji

Popravka svih modela telefona za najkraće vreme

Bez obzira na to gde ste kupili svoj mobilni telefon, ukoliko Vas muči neki kvar, a telefon vam je u garanciji, ProMobi servis mobilnih telefona u garanciji rešiće svaki problem.

Bez obzira na to da li imate mobilni telefon marke Samsung, Nokia, Asus, Lenovo, BlackBerry… pružamo vam brzu popravku mobilnog telefona u garanciji, najbolju uslugu i osiguravamo da vas telefon dobro i pouzdano služi.

Brzi servis mobilnih telefona u garanciji

Ako Vaš telefon, iz bilo kog razloga, nije u funkciji, nema razloga da gubite vreme i živce. ProMobi servis mobilnih telefona u garanciji pruža vam uslugu brzog servisa.

Na raspolaganju su vam dve mogućnosti:

Ukoliko telefon lično donesete u naš servis, u većini slučajeva, popravka će biti završena u najkraćem mogućem roku obično istog dana.

Ukoliko ste telefon poslali putem kurirske službe, najčešći rok za popravku i vraćanje telefona nam je 48 sati.

Originalni delovi čuvaju garanciju

Tokom servisiranja mobilnih telefona u garanciji u Vaš uređaj ugrađujemo originalne delove proizvođača uz korišćenje alata i mašina propisanih od strane samih brendova.

Na ovaj način osiguravamo da će Vaš telefon raditi besprekorno nakon servisa, eliminišemo mogućnost dolaska do novih kvarova koje bi izazvali falsifikovani delovi i istovremeno garantujemo da će Vaš mobilni sačuvati garanciju.

Pošaljite telefon na popravku, mi snosimo troškove slanja

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko Daily Express kurirske službe pošaljete svoj Samsung telefon ili tablet na servisiranje.

Status servisiranja Vašeg telefona u garanciji uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit