Popravke van garancije

Popravka telefona i tableta

Servih mobilnih telefona van garancije

Najbrža popravka telefona

To što je Vaš telefon izašao iz garancije ne znači da je zastareo i da je njegovo vreme prošlo. ProMobi servis telefona van garancije je tu da, u slučaju kvara, produži život vašem mobilnom mezimcu i učini da Vas još dugo dobro i verno služi.

Bilo da vam je potrebna zamena baterije, neke od komponenti telefona i je potrebno popraviti probleme softverske prirode, ProMobi će pronaći pravo i efikasno rešenje i pružiti vam 180 dana garancije na zamenjeni deo u vangarantnom roku.

Eksperti za vaš telefon

ProMobi je ovlašćeni servis za mobilne telefone različitih brendova telefona, od Samsunga, Lenova, do Microsoft i Nokia telefona. Iskustvo i znanja koja poseduju naši serviseri u potpunosti se nalaze na raspolaganju Vama i Vašem zadovoljstvu.

Znate da Vam telefon ne radi, ali niste sigurni u čemu je kvar? Bez sekiracije. Prilikom prijema telefona odmah obavljamo dijagnostiku i nepogrešivo utvrđujemo gde je problem.

Korišćenjem propisanih alata i mašina zatim pristupamo popravci vašeg telefona uz korišćenje originalnih delova proizvođača. Time osiguravamo nekoliko stvari:

  • nema rizika od novih kvarova koje bi neoriginalni delovi mogli da izazovu,
  • Vaš telefon će raditi “kao nov”,
  • za svaku popravku mobilnog telefona u vangarantnom roku dobijate 6 meseci garancije na zamenjeni deo.

Takođe, ProMobi Vam omogućava i najbrži servis telefona van garancije. Ukoliko telefon donesete lično u naš servis, popravka će biti završena u najkraćem roku. Ukoliko ste telefon poslali putem kurirske službe, najčešći rok za popravku i vraćanje telefona nam je 48 sati.

Pošaljite telefon na popravku o našem trošku

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat u servis mobilnih telefona.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit