ProMobi čvrst oslonac poslovanja Vaše firme ili kompanije

ProMobi sarađuje sa najvećim državnim ustanovama i vodećim kompanijama u svojim

oblastima na teritoriji Srbije pružajući uslugu održavanje službenih uređaja kompanija i dajući posebne pogodnosti prilikom servisiranja i prodaje starih i nabavke novih uređaja.

Postanite deo ProMobi porodice

Ukoliko želite pouzdanog partnera koji će Vama i Vašoj kompaniji olakšati poslovanje ProMobi je pravi izbor.

Na svaki Vaš zahtev reagujemo u najkraćem roku (po prioritetu) kako bi otklonili kvarove na uređajima koji se pojave.

Kao naš poslovni partneri više nećete imati briga vezanih za nabavku novih uređaja, i potrebnog servisiranja u garantnom i van garantnom roku, kao ni prilikom otkupa polovnih uređaja koje planirate da zamenite.

Procena svih polovnih uređaja se vrši preko specijanog softvera koji je namenjen za tu vrstu usluge tako da Vi, kao krajnji korisnik, dobijate validan izveštaj procene koji obuhvata softversko i fizičko stanje uređaja u trenutku procene.

Posebna pogodnost je mogućnost zamene polovnih uređaja za nove, a ova usluga je kreirana kako bi Vam omogućili da ostvarite višestruke uštede.

ProMobi milsli i na Vaše zaposlene

Jedna od pogodnosti koju ProMobi omogućava svojim partnerima je i mogućnost da svi Vaši zaposleni dobijaju benefite prilikom servisiranja svojih uređaja u našem servisu (određeni

popusti na servisne usluge).

Takođe, tu je i mogućnost otkupa polovnih mobilnih uređaja Vaših zaposlenih, a i za njih važi opcija kupovine novih uređaja i opreme po najpovoljnijim uslovima.

Takođe, za Vas i Vaše zaposlene vršimo prenos podataka sa starog na novi uređaj u skladu sa ISO 27001:2013 međunarodnim sertifikatom za bezbednost podataka tako da uvek možete biti bezbrižni kada je u pitanju sigurnost vaših podataka.

Rešavamo i problem sa elektronskim otpadom

Svojim partnerima ProMobi pruža i uslugu rešavanja problema sa elektronskim otpadom pružajući mogućnost da, ukoliko ste zainteresovani za nabavku novih uređaja, ostvarite značajno bolje cene u odnosu na one koje nude operateri mobilne telefonije.

Kontaktirajte nas i postanite povlašćeni ProMobi partner.

    Kontaktirajte nas