ProMobi siguran partner svim serviserima mobilnih telefona

Svim serviserima mobilnih telefona ProMobi pruža niz pogodnosti i mogućnosti za što lakše poslovanje. Kontaktirajte nas i možemo ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Pogodnosti koje nudimo za servisere

Poručite rezervne delove koji su vam potrebni

Svi ProMobi poslovni partneri imaju mogućnost nabavke isključivo originalnih rezervnih delova i opreme za mobilne telefone svih proizvođača koje zastupamo.

Nudimo Vam najbržu dostavu poručenih delova. Na teritoriji Beograda isporuka se obavlja istog dan, dok partnerima iz drugih gradova naručene delove dostavljamo kurirskom službom.

Ukoliko je traženi deo deficitaran i nema ga trenutno na stanju o tome Vas odmah obaveštavamo i dostavljamo informaciju kada će isti biti dostupan. Odmah po prijemu traženog zamenskog dela isporučujemo Vam ga u što kraćem roku.

Uslužno servisiranje uređaja

Ukoliko, kao naš partner, niste u mogućnosti da sami rešite problem i izvršite popravku uređaja omogućavamo Vam da, u najkraćem roku, naš servisni tim obavi popravku datog uređaja. Nakon što uređaj bude servisiran i testiran, odmah ga vraćamo u vaš servis.

Partnerska podrška

Kolege iz ProMobi web shop call centra tu su da Vam pomognu i reše sve potencijalne nedoumice i probleme vezano za delove koje treba da poruče i rok isporuke. Tu smo i da pružimo svaku vrstu pomoći vezano za artikle u web shop-u.

Kako bi sve teklo što brže i efikasnije, svaki ProMobi poslovni partner ima svog komercijalistu preko kog lako rešava svaku nedoumicu oko nabavke delova, načina ugradnje istih kao i isporuke.

Kontaktirajte nas, postanite ProMobi partner i iskoristite sve pogodnosti koje će Vam olakšati poslovanje.

    Kontaktirajte nas